ОВЕНУтрото ще донесе изненади. Възможни са някои битови недоразумения и

...
ОВЕНУтрото ще донесе изненади. Възможни са някои битови недоразумения и
Коментари Харесай

Една зодия греши с парите, друга се нерви за дреболии

ОВЕН

Утрото ще донесе изненади. Възможни са някои битови недоразумения и различия с околните. Ще отнеме известно време, с цел да се разберете с всички. Към средата на деня ще бъде допустимо да се концентрирайте върху настоящи проблеми или да завършите сполучливо започнатото преди време. 
-->
ТЕЛЕЦ

Денят ще стартира с непредвидени събития. Ще би трябвало да действате бързо и най-вероятно ще имате доста малко време за размисъл. Опитайте се да не се изнервите. Опитът и интуицията ще ви оказват помощ да се ориентирате в обстановките и да намерите най-хубавия метод за справяне.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте да решавате финансови въпроси. Сутринта ще бъде елементарно да извършите неточности, които ще доведат до непредвидени разноски. В момента не са изключени несполучливи покупки. Професионален триумф и промени към по-добро в връзките с най-близките ще ви донесе задоволство. 

РАК

Денят ще стартира с много грижи и безредици. Ще би трябвало да се занимавате с няколко неща по едно и също време, да коригирате грешките на други хора и да решавате проблеми, зародили не по ваша виновност. Всичко това ще бъде много уморително и ангажиращо, само че ще се справите добре.

ЛЪВ

Сутринта е по-добре да не взимате значими решения и да не предприемате дейности, които могат да ви попречат на осъществяването на проектите. Това време ще изисква изключително съществено отношение към работата. Не разчитайте на шанс, а се концентрирайте дребните елементи. 

ДЕВА

Денят е подобаващ за значими срещи или разискване на съществени въпроси. Ще имате опция да поддържате връзка с хора, на чийто опит разчитате и може да получите положителни препоръки. Не са изключени оферти за съдействие, които ще ви разкрият нови благоприятни условия. 

ВЕЗНИ

Обърнете внимание на бизнес връзките си. Ако ги прецените вярно, може да превърнете скорошни противници в съдружници и да привлечете поддръжката на авторитетни хора. Някои от вас ще намерят хора, с чиято поддръжка бързо ще осъществят най-смелите си проекти. 

СКОРПИОН

Днес е един от тези дни, в които нещата вървят добре и не е нужно да се поставят доста старания, за реализиране на задачата. Благодарение на поддръжката на звездите някои от вас ще реализиран това, към което от дълго време се стремят. Ще съумеете да реализирате концепция, която е изглеждала подозрителен. 

СТРЕЛЕЦ

Възможни са напрегнати моменти при започване на деня. Особено мъчно ще бъде за тези от вас, които ще вървят на настоятелен срещи. Ще би трябвало да положите старания да заинтригувате събеседниците си и да ги убедите в правотата си. Външен тип може да промени всичко, тъй че се пробвайте да изглеждате допустимо най-добре. 

КОЗИРОГ

Началото на деня няма да донесе значими събития. Но настроението ви ще бъде положително и с възторг ще се заемете със задания, които преди са ви се коствали скучни или сложни. Ще съумеете да се справите, въпреки и не незабавно. Необходимо е самообладание и неизменност, с цел да доведете започнатото до края. 

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не се тревожите за дреболии и да не се изнервяте, в случай че нещо не върви по проект. Това ще бъде изключително значимо сутринта. Способността да запазвате успокоение и да взимате спонтанни решения ще ви бъде доста потребна. Денят е подобаващ за връщане към остарели хрумвания.

РИБИ

Опитайте се да не се обиждате или ядосвате на тези, които ще изпитват търпението ви при започване на деня. Това е време на предизвикателство във връзка с връзката - може да наподобява, по този начин, като че ли другите особено се пробват да ви дисбалансират. Скоро взаимното съгласие ще бъде възобновено. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР