Овен Събота е ден за размисъл и равносметка, но ще ви

...
Овен
Събота е ден за размисъл и равносметка, но ще ви
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 11 март

Овен
Събота е ден за размисъл и равносметка, само че ще ви е мъчно да се вглъбите в себе си, има куп неща към вас, които ще ви предизвикат да вемете присъединяване. И да, много елементарно ще се случва всичко.   Телец
Идеален ден за пролетно разчистване. Въоръжете се с положително въодушевление и строен проект по какъв начин да разпределите дилемите. Представяйте си по какъв начин освобождавате място за новото, за растящото, за пролетта.
  Близнаци Хубав ден за идилична разходка. Вече се усеща пролетта на всички места и във всичко, това ще се отрази и на връзките ви. Светът ви предлага много добра договорка.
  Рак
Може да се чувствате отпаднали и недоспали, май ви обзема пролетна отмалялост или чисто и просто сте се преуморили. Не прибягвайте до медикаменти, просто приемайте повече витамини. И най-важното - разхождайте се.
  Лъв
Любов и наслада, наслада и обич ще ви движат през днешния ден и даже няма да приемате толкоз трагично дребните неразбории. Разходки, птички, звездички в очите, даже това да не е тематиката ви сега, разходете се, направете нещо друго, отворете сърцето си за слънцето.
  Дева
Вашият дом е вашата наслада. И през днешния ден ще е по този начин, само че ще се появят доста, в действителност доста неща за оправяне, споразумяване и май най-добре ще е, в случай че без доста да мислите, се спретнете и си организирате една чудна пролетна екскурзия.
  Везни
Отваряйте вратите, прозорците, чекмеджетата, пускайте слънцето в живота си. Днес е ден чевръст, щастлив, бълбукащ в трепетите на новия живот. Не си стойте вкъщи, излезте, тичайте, карайте колело, въобще бъдете като дете.
  Скорпион
Малко мъчно ще ви е да извършите нещо ново и друго, в случай че нямате напълно основателна причина. Всъщност такава постоянно може да намерите в лицето на обичан човек. Имате потребност от смяна, само че и от сигурност. Може би пък ще съумеете да ги съчетаете някак.
  Стрелец
Вие ще сте просто като едно жизнерадостно слънце, което грее, топли и въодушевява. Не се пестете, силата в действителност блика от вас, а и колкото повече раздавате, толкоз повече ще има за вас. Вашето кладенче в никакъв случай не свършва.
  Козирог
Отпуснете контрола и се усмихнете. Позволете на страстта да ви извърши, да ви излекува, да ви освободи. Усетете лекотата в душата си и се доверете на живота. Вие заслужавате да сте щастливи.
  Водолей
Идеален ден за спортни занимания и срещи с другари. Днес може да ви хрумнат най-гениалните хрумвания, тъй че постоянно си носете нещо за писане на разположение. За съществени дейности надали ще имате предпочитание.
  Риби
Светът желае да чуе и вашия глас, кажете му нещо, даже да е единствено в стаичката на сърцето си. Нали знаете, че всеки си има своето място в мирозданието, осъзнайте своето и го заемете с достолепие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР