ОвенПроблем, който отдавна смятате за разрешен, изведнъж ще се появи

...
ОвенПроблем, който отдавна смятате за разрешен, изведнъж ще се появи
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 септември: Една зодия да живее като за последно

Овен

Проблем, който от дълго време смятате за позволен, внезапно ще се появи пред вас в целия си искра. Ще би трябвало да се напрегнете повече.
-->
Телец

Днес вашето въображение може да се развихри. Бъдете рационални и рационални - сънищата и най-много кошмарите остават в нощта.

Близнаци

Когато стартирате спор през днешния ден, пробвайте се да поддържате отбранителна позиция, изчаквайки съперникът да стартира да си опонира. Днес събеседниците ви няма да се вслушват в причините на разсъдъка.

 Рак

Това е ден, в който да деянията самообладание. Не бъдете прекомерно настоятелни - всяка операция може да ви излезе прекомерно скъпо.

Лъв

Денят ще бъде лек и прелестен. По-добре е да не вземате виновни решения. Отпуснете се, почивайте си, забавлявайте се.

Дева

Този ден посветете на сантиментални завършения. Ефектът ще бъде паметен. Очаква ви началото на нещо извънредно красиво.

Везни

Постарайте се през днешния ден да не си давате ни минимален късмет да се отклоните от същинския път, тъй като по-късно връщането към него е по-трудно, в сравнение с си мислите.

 Скорпион

Днес ще съумеете да намерите баланс сред успокоение и висока степен на сила. Ще работите добре, както независимо, по този начин и в компания с други. Това е идеалният миг за огромна метаморфоза.

Стрелец

Днес може да бъдете обхванати от възприятие на беззащитност пред голям брой изцяло непостижими задания. Поемете надълбоко въздух и се заемете с първата. Още: Зодиите, които обожават децата съгласно астрологията

Козирог

Днес настроението ви може да е доста изменчиво. Във връзка с това събитие е по-добре да прекарате деня с някой, който от дълго време е привикнал с вас и може да ви разбере.

Водолей

Днес най-вероятно ще би трябвало да извършите компромис. Това ще е по-добре от влизането в открит спор, а вие нямате потребност от него. 

Риби

Изживейте този ден, като че ли е последният ден от живота ви и цените всеки миг. Също по този начин не си мислете нищо неприятно - нищо няма да ви се случи.

Actualno.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР