ОВЕНПредстоят ви важни и дълго очаквани промени, които не допускат

...
ОВЕНПредстоят ви важни и дълго очаквани промени, които не допускат
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Лъвовете да внимават с разходите, успешни делови разговори за Стрелците

ОВЕН

Предстоят ви значими и дълго предстоящи промени, които не позволяват крайности в държанието и във вашите дейности. Позволете на вашите сътрудници да ви оказват помощ. Ако имате незабавни задания на работното място се справяте сполучливо, само че с помощ в профил. Не се изкушавайте от оферти за финансиране на планове с неразбираема цел и неразбираем предстоящ резултат.

ТЕЛЕЦ

Ако прекалявате с хвалбите си триумфите ви ще провокират завистта на близките. Деловите срещи също ще са несполучливи. Прибързаността е неразрешена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За страдание сте склонни да се доверявате на шанса си, който през днешния ден е на светлинни години от вас.

БЛИЗНАЦИ

Делово пътешестване зад граница поради обстоятелството, че вашите сътрудници в чужбина работят, ще бъде сполучливо, в случай че не вреди на осъществяването на служебните ви отговорности. Будите отчаяние в сътрудниците си на вашето работно място, че не могат да се оправят като вас. Надхвърляте упованията им и гоните следващия професионален връх.
свързани новини47068на 03.12.201725989на 12.12.2018
РАК

От вашата непримиримост комбинирана със съчувствие поради проблемите на вашите близки и сътрудници зависи да не неуспехите проектите си за деня. Не рискувайте. Вашите благоприятни условия в този ден ви разрешават да се изявите по този начин на работното си място, че да стабилизирате позициите си и престижа си. Срещите не са желателни.

ЛЪВ

Независимо, че измененията в днешния ден са ви наложени от събитията, може да се възползвате от тях и с триумф да осъществите професионалните си проекти, които са във ваша изгода. Внимавайте с разноските, с цел да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас.

ДЕВА

Не се поддавайте на препоръки, целящи да се впуснете в рисковани инициативи в този ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ план, блокиращ възможностите ви за триумф. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви тъкмо през днешния ден да си купите кола или обзавеждане за дома.

ВЕЗНИ

Денят ви носи отлична опция за себереализация и възстановяване на финансовото положение. Не обръщайте внимание на компликациите и не пилейте времето си в пътешестване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както триумф и самопризнание в този ден, по този начин и неприязненото отношение на вашите сътрудници.

СКОРПИОН

Избегнете проблемите на вашето работното място. Не допускайте вашите сътрудници да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, само че се домогват до деловите ви проекти. Деловите срещи, които не са планувани ще ви донесат проблеми, ето за какво ви поучавам да ги отмените, даже и в случай че хората, които желаят да беседват с вас са прекомерно настойчиви.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта сте възнамерявали сполучливо начало на настоятелен диалози. Ще ги проведете във ваша изгода, в случай че сте избегнали персоналните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отхвърляйте препоръчаната помощ от сътрудниците ви, с цел да приключите по-бързо със служебните си отговорности и да си почивате.

КОЗИРОГ

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, тъй като и на вас и нужна отмора. Служебните ви отговорности не търпят отсрочване. По-добре се заемете с тях тъй като са от голямо значение за вашия престиж, по тази причина е редно да не пропилявате деня си в безучастие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте.

ВОДОЛЕЙ

Позволете на Съдбата да ви подари триумфи в персоналния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на препоръките на хора, които може да не са доброжелателни. Успехът на работното ви място е сигурен, в случай че не прекалите с условията си към сътрудниците или подчинените си.

РИБИ

Стабилни и успяващи сте както на работното място по този начин и в случай че сте се заели с дейна и по-различна от нормалната акция за показване на вашата активност. Не ви липсват убеденост и чудесно самочувствие. Денят ви носи триумф при осъществяване на вашите настоятелен и бизнес проекти, само че бъдете рационални и не се поддавайте на страстта.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР