Понякога всеки човек се нуждае от време за себе си

...
Понякога всеки човек се нуждае от време за себе си
Коментари Харесай

7 признака, че страдате от постоянна самота

Понякога всеки човек се нуждае от време за себе си и да се отдели напълно от близките, само че хроничната е положение, което може да се отрази доста отрицателно на психическото ни положение. Обикновено най-често се следи като непряк резултат от депресията. Това възприятие за самотност, макар че сте обградени от хора, може да продължи месеци наред, а даже и години.

Ето и 7 от най-характерните признака, с които се разпознава хроничната самотност.

Познавате се с доста хора, само че съвсем нямате същински другари

Ако непрекъснато излизате и се срещате с доста хора, само че не можете да усетите съвсем никой като ваш същински другар, то това може да бъде причина за отключването на хроничната самотност.
свързани новини11223на 07.10.202010152на 10.02.2015
Чувствате се отчуждени и изолирани

Друг характерен на хроничната симптом е освен чувството, че нямате същински другари, само че и самото ви подстрекателство. Мислите си, че всички ви заобикалят и се чувствате изолирани и отчуждени даже да сте прекарали цялата вечер със занимателна компания.

Правите проекти без да ги изпълнявате

Постоянно в главата ви се въртят разнообразни проекти и мисли, които обаче доста рядко осъществявате. Обикновено хората, които се усещат самотни, усещат потребността от смяна, само че клопката от страсти, в който са попаднали, не им разрешава да прекрачат тези граници.

Мислите, че нещо ви разделя от света

Хроничната основава илюзията, че нещо ви държи надалеч от света, откъснати от действителността в друго измерение, в което сте единствено вие. Не умеете да споделяте вярно с другите, защото постоянно подхождате с съмнение и се съмнявате в желанията им.

Искате същинска обич, само че ви е нужно време

Всеки крах в любовните връзки ви изцежда цялата сила и е допустимо в подобен миг да отключите хроничната самотност. Имате потребност от повече време, с цел да се възстановите и да се почувствате още веднъж подготвени да се доверите на някого. Страхувате се и сте се трансформирали в прекомерно елементарно раними.

Мислите си, че никой не ви вижда

Смятате, че сте неугледни и че никой няма да се поинтересува от вас. Това е следващият симптом, че може да страдате от хронична самотност.

Не можете да се сетите за времето, в което не сте се чувствали по този метод

Ако не може да се сетите преди какъв брой време сте се чувствали в действителност щастливи и ценени, то е доста евентуално да сте в меланхолия и да изпитвате самотност. Щастието се е трансформирало в един избледнял спомен, който не се появява в сегашното.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР