Овен Обстоятелствата ще се стекат във ваша полза. Днес умът ви

...
Овен
Обстоятелствата ще се стекат във ваша полза. Днес умът ви
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 21 август

Овен
Обстоятелствата ще се стекат във ваша изгода. Днес мозъкът ви ще е изключително комбинативен, само че разчитайте най-много, че шансът ще ви следва неразделно. Може да се пробвате в спорт тото.

Телец
Подходящ миг да извършите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се дават преференциални благоприятни условия за покупки, само че дали всички тези неща са ви нужни. Купете единствено най-необходимото.

Близнаци
Денят не е по никакъв начин неприятен, даже в противен случай, може да очаквате събитията да се развият във ваша изгода. Все отново откакто се стъмни гледайте да сте вкъщи или най-малко се движете със сигурни хора, просто за сигурност.

Рак
Ще имате толкоз доста работа, че надали ще ви остане време да мислите за персоналните си проблеми. Добре би било да не ви се постанова да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко допустимо да го върнете в най-кратък период.

Лъв
Неразумни ще сте през днешния ден и това няма да се отрази удобно на контактите ви. Осъзнайте се, не е хубаво да се карате с хората за дреболии.

Дева
Този ден е мощно кондензиран с страсти. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте ситуацията и тогава демонстрирайте интензивността на възприятията си.

Везни
Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко безредно, само че в действителност нещата са многопластови и основават тази погрешна визия. Каквото и да става вие ще съумеете да се справите ослепително.

Скорпион
Днес ще би трябвало да изгладите някои свои вътрешни несъгласия и чак тогава да действате. Имате могъщи съперници, с които би трябвало да действате доста деликатно. Царственият метод в тази ситуация няма да ви е от изгода.

Стрелец
Днес толкоз ще ви се желае да разнищвате въпросите на битието, че в последна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте случка с другари, а през днешния ден можете сполучливо да се явите на изпит или да участвате в съревнование. Духът на успеха витае към вас.

Козирог
Ще ви се желае да прекарате повече време с другари и даже може да пренебрегнете някои от отговорностите си поради това. В последна сметка коства си човек да пожертва някой противен ангажимент в името на дружбата.

Водолей
Може през днешния ден да сте малко отнесени, а не трябва. Ако желаете да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подобаващ миг за самоанализи, само че несъответствуващ за взимане на решения.

Риби
Един ден, в който нещата ще зависят напълно от вашата дейна позиция. Не оставяйте различен да ви прави работата, а сами се заемете с нещата. Добри вести може да получите от родственици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР