ОВЕННе бързайте с новите начинания. Ще се окаже по-сложно да

...
ОВЕННе бързайте с новите начинания. Ще се окаже по-сложно да
Коментари Харесай

Водолеи, звездите са с вас! Деви, ще се радвате на пари

ОВЕН

Не бързайте с новите инициативи. Ще се окаже по-сложно да постигнете задачите си. Разногласия и разногласия ще ви пречат да се концентрирайте и да взимате правилните решения. Затова заложете на рутинните задания и довършете изостанала работа Търпението ще ви донесе дивиденти.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да стартира добре, само че не бързайте с изводите. С времето позитивните трендове нарастват и в случай че нещо не се е получило сутринта, то по-късно денем може да бъде осъществимо. Не постоянно ще намирате общ език с близките. Ще имате различия дори с тези, с които сте се разбирали добре. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще реагирате много прочувствено на всевъзможни дребни неуредици. Постарайте се да бъдете отзивчиви. Даже незначителните различия могат да станат причина за съществени проблеми с дълготрайни последствия. Ще имате триумф в работата, изключително там, където се изисква креативен метод. 

РАК

Ден, цялостен с непредвидени и приятни събития. Не стоите без работа и с възторг се захващате с нови провокации. Ще се стараете да научите всичко, което може да ви бъде потребно. Имате късмет да помогнете на познати, оказали се в комплицирана обстановка. Днес може да купите неща и да зарадвате околните си.

ЛЪВ

Със сигурност това ще бъде най-успешния ви ден от седмицата. Ще се наложи да се занимавате с каузи, изискващи огромно внимание и подготвеност. Понякога ще би трябвало да мислите за доста неща по едно и също време. Отлично ще се справите и нищо няма да отложите за идващите дни. 

ДЕВА

Както и да се развиват събитията през днешния ден, наложително би трябвало да съхраните самообладанието си. Това ще ви помогне да имате триумфи там, където останалите са се провалили. Втората половина на деня ще ви зарадва с парични приходи. Много положително време за покупки и за решение на финансови въпроси.

ВЕЗНИ

Въпреки че, доста неща няма да вървят по проект, вие бързо ще се ориентирате, ще взимате правилните решения и ще намирате най-краткия път за решение на проблемите. Денят е удобен за подписване на покупко-продажби и решение на финансови въпроси. Вероятни са положителни вести отдалече.

СКОРПИОН

Избягвайте натоварванията и стресовите обстановки през днешния ден. Ще е потребно да си починете и в случай че е допустимо да промените ситуацията. Ако може да отложите нещо за по-късен стадий, коства си да го извършите. Имате нелоши хрумвания, само че за реализацията им ще са ви нужни помощ и време.

СТРЕЛЕЦ 

Отличен ден, подобаващ за решение на доста въпроси. Често ще виждате неща, пропуснати от близките. Не са желателни физически натоварвания. Ако се занимавате със спорт, бъдете деликатни. Така ще избегнете контузии или други неприятности. Вечерта ще е великодушна на сантиментални изненади.

КОЗИРОГ

Днес сте настроени много безгрижно. Може да кажете или да извършите нещо, за което след това ще съжалявате, тъй че бъдете деликатни с думите и дейностите си. Не бързайте с решаването на финансови въпроси. Ще ви е нужно повече време, с цел да съберете информация и да разберете, по какъв начин да постъпите.

ВОДОЛЕЙ 

Ярък ден, цялостен с приятни събития. Звездите са на ваша страна и през целия ден ще усещате поддръжката им. Ще започнете неща, за които преди време не сте се решавали. Успехът ще пристигна ненадейно бързо. По-късно ще се наложи да се занимавате с непознати проблеми и да поправяте неточности, позволени от други.

РИБИ

Не се сърдете за дреболии. Сутринта може да сте много избухливи и близките ще останат неприятно сюрпризирани от вашето държание. Кратка разходка ще ви помогне да се успокоите и да съберете мислите си. По-късно ще се срещнете с приятни хора и ще забравите за неприятните чувства денем.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР