Овен Късметлийски е начинът, по който ще се чувствате през тази

...
Овен
Късметлийски е начинът, по който ще се чувствате през тази
Коментари Харесай

Много любов за три зодии през тази седмица

Овен
Късметлийски е методът, по който ще се чувствате през тази седмица. В живота ви има човек, за който сте почнали да мислите като за някой, който към този момент не ви вижда като собствен ухажор, написа trafficnews.bg. Разбира се, те ви обичат, само че там няма „ огън “ и сте тъжни заради този факт. Е, изненада! Днес ще ви бъде показана степен на обвързаност, която не сте очаквали и освен ще се почувствате разчувствани от това, само че също по този начин ще се вдъхновите за нов метод към тази съответна любовна спекулация – подобен, който ще работи!
Везни
Независимо дали сте във връзка в този момент или не, вашият свят е на път да придобие избрана „ гладкост “, като това успокоение ще стане привлекателно за вашия сътрудник. Сякаш вие сте единственият човек в близост, който е запазил хладнокръвието си и това самообладание в този момент работи като магнит за тези, които желаят непоклатимост. И това е, което желаете: да бъдете фар на светлината за някой, който може да оцени тъкмо това, което прави фарът на светлината. Искате да бъдете оценени, защото чувствате, че сте се плъзнали в някакво невидимо пространство, където никой към този момент не ви вижда. Е, този интервал ви слага тъкмо в светлината на прожекторите, за обич.
Стрелец
Отдавна се отказахте от концепцията за обич и шанс. Смятате, че в случай че пристигна при вас, тогава ще изпитате това, което може да предложи, а в случай че си отиде, тогава ще скърбите за загубата и ще продължите напред. Станахте много цинични в методите си на обич, само че към момента сте Стрелец и това значи, че вярата извира постоянно във вас. И познай какво? Тази седмица всички звезди са подредени със Стрелец по метод, който може да ви донесе единствено положителни вести. И в този случай положителната вест е, че романтиката е допустима. Ако сте в сива връзка, тя ще стартира да демонстрира признаци на живот през този интервал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР