Ако имате нужда от помощ с числата от лотарията тази

...
Ако имате нужда от помощ с числата от лотарията тази
Коментари Харесай

Даниел Стъридж направи забележително точна прогноза за Байерн Мюнхен срещу Реал Мадрид преди мача

Ако имате потребност от помощ с числата от лотарията тази седмица, можете да извършите по-лошо от това да извикате на Даниел Стъридж.

Добре, че може да е малко пресилено, само че някогашният нападател на Ливърпул и Англия ясно знаеше защо приказва преди Байерн Мюнхен да се изправи против Реал Мадрид в първия мач от полуфинала на Шампионската лига във вторник вечерта.

Както останалите от нас, Стъридж наблюдаваше по какъв начин Байерн на Хари Кейн (и Ерик Дайър) се изправи против Джуд Белингам и Реал Мадрид и единствено минута преди началото на мача спечелилият от Шампионската лига за 2019 година предложи своята прогноза за мача.

Само една минута преди началния удар Стъридж влезе в своя X акаунт - хайде, ние всички към момента го назоваваме Twitter - с цел да туитне: " Сейн ще бъде огромен проблем довечера. Гол за него и химикалка за Кейн. " След това той последва това шест минути след началото на мача с: „ Склоня се към 2-2. Байерн може да бъде 3-2, в случай че аварийна им пейка излезе. Много голове. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР