Овен Има доста неща за дома, които ще задържат мислите ви.

...
Овен
Има доста неща за дома, които ще задържат мислите ви.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 14 януари

Овен
Има много неща за дома, които ще задържат мислите ви. Е, рутината бързо ще си каже думата и още веднъж ще се заемете с нормалното. Не се преуморявайте, щадете си силите.
  Телец
Денят е обещаващ, само че не и елементарен. Ще се сблъскате с съмнение от страна на близките и със личните си вътрешни несъгласия. Вслушайте се в интуицията си и най-много във неочакваните си хрумвания, безспорно ще намерите градивен излаз.
  Близнаци
Ще научите за нова по-интересна работа, която може да вършите и това ще ви извърши с оптимизъм за бъдещето ви. Не се колебайте незабавно подайте молба за тази позиция.
  Рак
Чудесен завършек на седмицата. Ще имате много положителни благоприятни условия и е добре да не ги изпускате поради ненужни съмнения. Бъдете подготвени да рискувате.
  Лъв
Добре ще се чувствате през днешния ден, нищо няма да може да ви тормози. Е, ще има някои изненадващи неща, само че те може единствено да ви забавляват, изключително в случай че ги преживеете дружно с човек, който обичате.
  Дева
Денят е преносим, деен, въпреки да носи прочувствена въздържаност. Идеален миг да кажете тъкмо и ясно нещата, които отлагате, без непотребни страсти и драми.
  Везни
Денят допуска много съвестност в връзките, което го прави подобаващ за по-формални срещи и разисквания, макар че е неделя. Време за подготовка и предварителни ангажименти.
  Скорпион
Днес денят е за сериозна работа, само че това няма да ви тежи. Ще съумеете да сложите ред освен в своите неща, само че и в тези на сътрудниците си. Вечерта посветете на един обичан човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.
  Стрелец
Ще ви вълнуват най-много персонални неща – личните ви настроения и усеща ще дефинират и държанието ви. Сами знаете, че това не е най-хубавия метод да се визиите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповторими.
  Козирог
През деня нещата ще се развиват много бързичко, а вие увлечени в сладки приказки може да пропуснете нещо. Добре е да не дразните домашните си, тъй като вечерта ще имате съществени диалози, а е по-добре да си отдъхнете на мира.
  Водолей
Денят е подобаващ за сериозна работа, изключително в случай че става дума за сметки, пресмятане и други сходни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова персонално за вас.
  Риби
Неделният ден постоянно би трябвало да бъде празник, най-много за душата. Затова направете нещо, което ще Ви зарадва, ще ви накара да светите, въпреки да е просто една приятна разходка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР