Овен Днес ще бъдете възнаградени за усилията, които сте положили при

...
Овен
Днес ще бъдете възнаградени за усилията, които сте положили при
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 23 януари

Овен

Днес ще бъдете възнаградени за напъните, които сте положили при реализирането на една фантазия. Не търсете недостатъци, а си позволете да се порадвате от сърце.

Телец

Не е рационално да изказвате на висок глас отзиви, които не бихте желали да стигнат до ушите на тези, за които говорите. Най-добре да говорите за по-обикновени нещица и да не обсъждате който и да било.

Близнаци

Не внасяйте напрежение в дома си, а се пробвайте да го поразсеете с малко повече физически старания. Идете на фитнес, в случай че нямате опция да попътувате отвън града.

Рак

Можете умерено да помечтаете. Днес ще гледате метафизичен на света и всичко ще ви се коства елементарно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата премия от ориста за “добро държание ”.

Лъв

Много ясно ще усетите разликата с вчерашния ден. Днес е просто време за притихване. Правете каквото би трябвало, не започвайте ново, не губете остаряло, просто следвайте пътя с обич в сърцето.

Дева

Може би звучи много изтъркано, само че в действителност - оставете любовта да Ви води. Опитайте се да я видите оттатък страховете и пререканията, оттатък клюките и мърморенето. Любовта е онази мощ, която поддържа живота и май доста повече от това. Дайте път на живота.

Везни

Ще ви глождят съществени вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в меланхолия, още малко остава до края на зимата. А в това време идете някъде, където най-малко може да видите Слънцето или направете нещо красиво със личните си ръце.

Скорпион

За разлика от през вчерашния ден, днешният ден е с остра енергетика. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в разногласия, следвайте своя си път.

Стрелец

Днес ще мислите по съществени въпроси. Само не се потискайте от всякакви дреболии, погледнете обстановката в очите и действайте самоуверено и уверено.

Козирог

Денят дава обещание да бъде просто незабравим. Само си повярвайте, че в действителност сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкоз, само че и не приемайте всичко прекомерно персонално.

Водолей

Ще ви се желае да избягате от всички отговорности и отговорности. Но пък можете да прекарате отлично в компанията на обичан човек. Всичко ще ви наподобява някак необичайно и нереално, само че това може да значи просто, че живеете в приказка.

Риби

Намерете време да изслушате хората към вас, не се скъпете и недейте да важничите. Има потребност да показвате какво чувствате, не се затваряйте в себе си. Търсейки вниманието на другите, забравяте сами да обърнете внимание на себе си.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР