ОВЕНДен, пълен най-вече с приятни изненади. Очаквайте добри новини, а

...
ОВЕНДен, пълен най-вече с приятни изненади. Очаквайте добри новини, а
Коментари Харесай

На три зодии им върви по вода, за друга има романтична изненада

ОВЕН

Ден, цялостен най-много с приятни изненади. Очаквайте положителни вести, а и оферти, които незабавно може да приемете. Обсъждането на значими проблеми е добре да вършиме в неофициална конюнктура. Дори и за най-простите и скучни неща ще говорите по този начин, че хората ще желаят да ви слушат дълго.

ТЕЛЕЦ

Днес няма да има компликации, които да не можете да преодолеете. Отлично ще се справяте, и бързо ще се ориентирате по какъв начин да достигнете задачите си. Може да започнете и нещо ново. Не са изключени и приятни вести. Ще се видите с хора, с които дълго време не сте срещали.

БЛИЗНАЦИ

Днес доста от нещата, които сте замислили, няма да можете да осъществите. Но вие сте задоволително търпеливи и няма да се откажете от започнатото, до момента в който не получите мечтаният резултат. За мнозина от вас този ден ще е обвързван с възобновяване на връзки – настоятелен или другарски.

РАК

Денят е подобаващ и за независима работа, и за взаимна активност. Добре ще се разбирате с близките, а това ще докара до появяването на по-смели проекти. Реализацията им ще е въпрос на време, тъй че, просто се запасете с самообладание и чакайте по-благоприятния миг. Предстоят ви сантиментални изненади.

ЛЪВ

Динамичен ден, с много напрегнати моменти, само че позитивното въпреки всичко ще доминира. Ще се справите с всички компликации и ще намирате верните отговори. Някои от вас ще намерят надеждни сътрудници. Ще имате доста нови хрумвания, само че обмислете деликатно, коя да започнете да реализирате.

ДЕВА

Днес не всичко ще върви по проект. Ще би трябвало да импровизирате и да експериментирате, да намирате лични способи за реализиране на задачите. Бъдете търпеливи. Ако сутринта е предходна в работа и грижи, то следобяд ще може да отдъхнете и възстановите силите си. Новина можа да ви обърка.

ВЕЗНИ

Отличен ден, подобаващ както за независима работа, по този начин и за групова активност. Разбирате добре близките и намирате верния метод при разрешаване на проблеми. Очаквайте оферти, които ще ви изненадат, а интуицията ще ви подскаже, на кое от тях да отговорите със единодушие.

СКОРПИОН 

Отличен ден с доста мотиви за наслада. Обстоятелствата са удобни за нови инициативи. Не губете времето си и не разпилявайте силата си. До вас има хора, които на драго сърце ще ви оказват помощ. Имате задоволително сили да се справите и с най-сложните задания. 

СТРЕЛЕЦ 

Сложен, само че не толкоз неприятен ден. Това, което нормално не ви затруднява, през днешния ден ще изисква много старания от ваша страна. Не се бойте от компликациите. Ако сте настойчиви, ще постигнете нужните резултати, колкото и неприятни да са събитията. Вечерта ще имате опция да си починете и да възстановите силите си.

КОЗИРОГ

Денят ще е цялостен с приятни изненади. Ще ви върви там, където не сте очаквали. Може да се захванете с нещо напълно ново. Бързо ще се ориентирате и в най-заплетените обстановки. С наслаждение ще помагате на близките. Така ще спечелите нови съдружници и другари.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да имате кой знае какви триумфи, само че за сметка на това, може да осъществите някои от старите си планове. Близки и познати на драго сърце ще ви оказват помощ. Тези нови взаимни действия могат да се окажат начало на дълго другарство. Очаквайте вести, които ще трансформират проектите ви за вечерта.

РИБИ

Днес ще сте много напрегнати. Ще се тревожите и за дреболии. Дълго няма да можете да се успокоите. За мнозина от вас поддръжката на околните ще се окаже доста значима. Рутинните каузи ще ви отвлекат от неприятните прекарвания. По-късно ще се появят и свежи хрумвания, които ще реализирате в околните дни.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР