Овен Това е ден, в който рискувате да загубите прекалено

...
Овен Това е ден, в който рискувате да загубите прекалено
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 януари

Овен
Това е ден, в който рискувате да загубите прекомерно доста сила. Не влизайте в безсмислени борби или напразни разногласия. Пазете си нервите.
Телец
Това е ден, в който да бъдете рационални и внимателни. Не издавайте желанията си, не ходете на непознати места сами.
Близнаци
Днес не се втурвайте в огромни покупки. Възможно е да ви притиснат с заричане за по-ниска цена - не се подвеждайте.
Рак
Днес може да си починете от светската суетност. Но проверете дали  и половинката ви е на същото мнение. Потърсете салдото.
Лъв
Днес може да се почувствате изтощени. Не подценявайте количеството сън, което ви е нужно, с цел да сте във форма да изъплняване отговорностите си. 
Дева
Днес ще намерите общ език с мнозина. Някои съперници ще минат на ваша страна. Очаква ви ден, изпълнен с победи.
Везни
Това е ден, в който ще получите повече в сравнение с допускате. Не се съмнявайте, че го заслужавате и не се измъчвайте от виновност.
Скорпион
Днес се погрижете за здравето си. Каквото и да ви тревожи  - не оставайте сами в терзанието си - посъветвайте се със експерт.
Стрелец
Този вторник не се подавайте на заблуди. Може да сте сигурни в себе си, само че няма по какъв начин да знаете какво мислят и какво ще подхващат останалите.
Козирог
През този ден може да получите подвеждаща информация. Не бързайте да водите договаряния. Сключването на контракти не е целесъобразно.
Водолей
Днес не се опитвайте да заместите никого. Имате вашите неповторими качества и това е изцяло задоволително. Няма потребност да се потвърждавате.
Риби
Този вторник не поглеждайте обратно. Най-важното е да се концентрирайте върху вашите стремежи и потребности, както и да си осигурите всичко, от което имате потребност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР