Овен След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и

...
Овен След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за септември

Овен
След 12-ти септември очаквайте прилив на секс сила и бъдете подготвени да извадите бельото си за специфични случаи. Втората половина на месеца дава обещание да бъде наситена с доста интимни моменти.
Телец
Ако бленуват за повече споделеност и пристрастеност, Телците ще би трябвало да положат малко старания. Дълбоките диалози и дълги увертюри са гаранция за триумф на любовния фронт, тъй като романтиката и пристрастеността ще вървят ръка за ръка през септември.
Близнаци
Близнаците няма да са напълно наясно със своите усеща и страсти през този месец. Ще прекарат прекалено много време, анализирайки връзката си, вместо да зададат въпросите, които ги вълнуват в действителност. Може би е време за сериозен диалог.
Рак
Работете върху приемането на вашите стремежи и по-късно ги споделете с половинката, с цел да можете да ги осъществите. Септември е обвързван директно със самоприемане и грижа за себе си, с цел да може да постигнете естетика и благополучие във всеки аспект на живота си.
Лъв
Добре е да отделите време за себе си, само че не забравяйте да поддържате връзка с колегата, тъй че потребността ви от уединение да не бъде сбъркана с индиферентност. Вашата животинска страна ще си проличи през втората половина на месеца, когато ще имате потребност от доста пристрастеност.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР