Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 4 октомври 2023 г.

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.
Телец
Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.

Близнаци
Днес ще сте настроени на взаимоотношение с сътрудниците и околните хора. Вечерта добре ще преминат всевъзможни събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отсрочване на пътешестване или анулиране на командировка може да скапе настроението Ви. Бъдете деликатни през днешния ден със своето здраве, тъй като може да усетите обща уязвимост. Вечерта ще е подобаваща за образователна активност.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо готови от близки хора, или от членовете на фамилията. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе доста наслади. Достойните Ви действия до в този момент няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата подготвеност, ще се радвате на почитание и на обстоятелството, че хора с опит ще търсят Вашите препоръки и мнение. Денят е удобен за начало на съдействие с нови сътрудници.

Лъв
Днес бъдете амбициозни и застойчиви. Само тези качества ще Ви оказват помощ да оправите своя персонален живот и връзките с Вашия обичан човек. Или най-малко да не ги развалите дефинитивно... Поставете си цел и започнете да действате, с цел да я теализирате незабавно. Трябва да се получи!

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Нуждаете се от другарство с хора, които Ви дават опция да бъдете самите себе си, и да изразявате своите усеща, без значение дали и какъв брой необикновени, ексцентрични и шокиращи да са те. Постарайте се да намерите такива хора колкото се може по-бързо, защото в случай че вместо това прекарате времето в нормалния си кръг на другарство, от това нищо няма да се получи. Даже е допустимо, да останете ужасно недоволни. Какво пък: от дълго време е било време да промените нормалната обстановка, а през днешния ден за това имате идеалната опция.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, в случай че можете да си организирате дружно със своя обичан човек „ ден на лентяя ”, или в краен случай вечер в чест на този незабравим човек. Нека дребното островче от тишина и успокоение в вилнеещото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлина и уют.

Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате - резултатът може да бъде противоположен.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР