Овен Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,

...
Овен Най-подходящото време да напомните за себе си на хора,
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 декември

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити.

Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Някои от Вашите нови познати ще участват в живота Ви още много дълго време, та по тази причина се постарайте да насочите нещата още първоначално в нужната посока. Ако планирате в близко бъдеще нещо съществено да измененията, не разчитайте на основна помощ от хората, които Ви обкръжават. Да опознавате хората от близо - това е изкуство, което Вие прелестно владеете. Днес би трябвало да отделите време, с цел да укрепите новите връзки. Това е много лесна задача - ще задавате въпроси и и ще изслушвате получените на тях

Рак
Днес не би трябвало прекомерно доста да вярвате на Вашия обичан човек и да се надявате, че той съзнателно извършва всичко, което Ви е заречен. По- скоро това ще се окаже мит, приказка, небивалица - всичко, което Ви е угодни, единствено не истина. За страдание в живота има и огорчения...

Лъв
Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.

Дева
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и натрупвания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Везни
Звездите предлагат на Вашия тандем, да поиграете на нещо ” от баналната игра с карти на „ Магаре ”, до компютърните игри с гонене. Може да воювате против страшни чудовища, а може и един против различен. Важното е, да Ви е забавно и радостно, а и времето да минава незабелязано!

Скорпион
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Стрелец
През целия ден ще вършиме всичко допустимо, с цел да постигнете триумф, само че в края му в действителност ще бъдете удовлетворени от постигнатото. Няма такова предписание, съгласно което би трябвало да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекомерно доста. В края на крайщата никой човек не е кадърен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици, и си помислете какво сте съумели да постигнете. Ще се учудите, какъв брой надалеч сте съумели да стигнете за напълно късо време.

Козирог
Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане.

Водолей
Подходящ ден, с цел да се избавите от боклуците. Заслужава си да извършите разчистване освен на стените и шкафовете, само че и ъгълчетата на личната си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който от дълго време е трябвало да свалите.

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР