Овен Какво се случва, когато някой издърпа килима изпод краката

...
Овен Какво се случва, когато някой издърпа килима изпод краката
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 04 ЮЛИ

Овен

Какво се случва, когато някой издърпа килима отдолу под краката ви? Проверка на действителността - приятна или неприятна, според от вашата позиция. Отделете малко време, с цел да разгледате основата, върху която сте построили живота си. Днес ще бъдете изправени пред важенизбор.

Телец

Не чакайте някой различен да наруши тишината. Говорете за същински значимите неща. Например бъдещето, което си представяте за двама ви, или здравословните граници, които би трябвало да си поставите. Ако се чудите какво се случва в главата на някого, е по-добре да попитате, в сравнение с да гадаете.

Близнаци

Дължите си това, което давате в такова огромно количество на другите. Това което актуалният ден изисква е обред за разпределяне на душата и тялото ви. Заобиколете се с кристали, свещи и еликсири или просто с нещата, които ви отпускат и ви карат да се чувствате щастливи.

Рак

Спрете да играете игрички със личното си сърце. Ако има някого, който ви е бил в главата от известно време, просто му се обадете. Не позволявайте на страха от отменяне да ви попречи да бъдете щастливи и уязвими пред специфичния човек в живота ви.

Лъв

Днес в менюто: неистини, машинация и драма. Помислете си за всички неща, които отказвате да обсъждате с колегата си. В такава фаза във вашия живот сте, която изисква повече почтеност и достоверност. Не забравяйте, че този който в действителност ви обича, ще ви оцени, тъкмо за това, което сте.

Дева

Вълнуваща, жива сила ще се намести във вашия свят през днешния ден. Потърсете нови хора, които да заредят живота ви с нови опасности. Ако това ви послужи като ентусиазъм, започнете да рискувате сами през днешния ден и вижте какво ще се случи. Бихте могли да бъдете по-смели и отново да сте реалисти.

Везни

Понякога е мъчно да прецените какъв брой информация би трябвало да споделите и какъв брой да запазите за себе си. Но тайните на другите са тъкмо това: непознати. Ако информация от по-неясна подредба попадне през днешния ден в скута ви, внимавайте!

Скорпион

Някой през днешния ден ще направи или каже нещо почтено, което може ви подразни прекалено много, само че в действителност никой не желае да нарани възприятията ви. Просто се пробват да оказват помощ. Тази спомагателна сензитивност от егото ви евентуално се дължи на някои остри рецензии от предишното, тъй че се пробвайте да не обвинявате хората за закононарушенията на някой различен.

Стрелец

Каквото и да вършиме през днешния ден, без значение дали става въпрос за работа, учене или тренировки, пробвайте се да добавите малко романтика. Дори в случай че към този момент имате връзка или нямате въодушевление да започнете нова, това не е опрощение да не се насладите на очарованието хората, които срещате през днешния ден. Флиртът е безопасен!

Козирог
 Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2) Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)
Везни Периодът ще е много сложен за представителите на зодия Везни. Те ще имат съществени разлики с половинките си и ще предпочетат да...

Днес сте разсеяни, тъй че може да е малко мъчно да държите под око работата си. Добрата вест е, че преди края на деня можете да получите къс прелиминарен взор над нещата, за когато са финализирани. Скоро ще получите огромно самопризнание.

Водолей

Вселената изпраща някой извънредно подобаващ - някой, който ще откри слабостите ви и ще ви накара да се изчервите по всички верни аргументи. Един добър метод да разгледате претекстовете им е да видите дали дейностите им са в сходство с думите им.

Риби

Днес работите толкоз добре, че към този момент е по инерция. Още няколко плана няма да бъдат от изключително значение за вас, само че ще създадат много усещане на всички останали. Не се издавайте, че го вършиме толкоз елементарно, тъй като за вас в действителност е тъкмо толкоз елементарно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР