Овен Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение

...
Овен Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 15.10.2017 г.

Овен

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите остарели връзки, а при някои е допустимо да се повторят и обстановки от предишното, които явно не са били решени.

Телец

Днес не позволявайте на неприятните мисли да направляват държанието ви, наложете си да сте положителни и с такава настройка пристъпвайте към всичко, което чака вниманието ви. Помислете по какъв начин да се заредите с позитивна сила, с цел да се чувствате изцяло подготвени за новата работна седмица.

Близнаци

Днес наред със отговорностите си се погрижете и за себе си, поради умората и напрежението имате незабавна нужда от повече успокоение, чист въздух, развлечения и хубави страсти. Атмосферата на реципрочност ще се отрази позитивно на настроението ви.

Рак

Днес ще съумеете да свършите всички битови обвързване по най-бързия метод и ще ви остане много свободно време. Отдайте се на подобаващ отдих и помислете по какъв начин да се позабавлявате. Храната ви ще е по-добре усвоена, в случай че е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

Лъв

Днес се пазете от спорове, с изключение на, че лишават от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и неприятните мисли. Изразете любовта и грижите към непрекъснатия си сътрудник, обградете го с деликатност и ще създадете прелестна атмосфера към себе си, в която и други ще се усещат уютно.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнена с непредвидени новости, завършения и ексцентрични обстановки. Вие се справяте с това, с помощта на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, с цел да не се почувства изолирана от вашия свят.

Везни

Днес покажете доброжелателността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите другари. Ще се разнообразите измежду природата, черпейки от нейната мощ, сила и мощност. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохолни питиета.

Скорпион

Денят ви ще бъде изпълнен с доста изненади и приятни страсти. Ще срещнете нови забавни персони, ще намерите нови другари. Необвързаните мога да срещнат огромната си обич.

Стрелец

Денят е подобаващ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да оказват помощ за намиране на нови другари. Пътуване или друго събитие ще сплоти фамилията ви. Някои ще срещнат огромната си обич.

Козирог

Подходящо време за асимилиране на нови познания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подобаващ за укрепване на фамилните и интимни връзки. Поглезете се с обичана храна.

Водолей

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на обичаните си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си пристигна на мястото.

Риби

Днес отделете задоволително време за себе си. Идете на културно мероприятие или се отдайте на обичано занимание. Посветете част от времето си за диалози с вашите деца. Не правете непотребни разноски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР