Овен Днес не заставайте на пътя на никого. Може да

...
Овен Днес не заставайте на пътя на никого. Може да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 октомври

Овен
Днес не заставайте на пътя на никого. Може да се наложи да промените посоката непредвидено, а вие нямате потребност от това.
Телец
Този петък ще имате повече независимост, в сравнение с ви се желае. Не прекалявайте с натиска да се присъедините към някоя компания.
Близнаци
Хубавите неща се случват ненадейно. Това чака през днешния ден представителите на вашия знак. Включете се във веселбата без да му мислите доста.
Рак
През този ден ще се струпат някои спомагателни отговорности върху вас. Работете постепенно и умерено и ще съумеете с всичко.
Лъв
Днес няма съумеете да се справите с страстите си. За да не си развалите положителните връзки се пробвайте да сдържате възприятията си оптимално.
Дева
Днес оставете самодейността на другите. Искали сте да бъдете сюрпризирани и някой ще се погрижи да е по този начин. Бъдете снизходителни, в случай че нещата не се покриват напълно с вашите показа.
Везни
Този петък не се колебайте да се поглезите. Ще ви се отвори повече свободно време. Използвайте го, както ви се желае.
Скорпион
Денят е подобаващ за креативна активност, среща с другари, витаене в облаците. Оставете сериозните неща за различен ден. Внимавайте с медикаментите.
Стрелец
Днес не потъвайте в илюзиите си. Всяка самозаблуда в този момент ще е рискова от вас. Пазете от крайности.
Козирог
Днес не бъдете прекомерно почтени или най-малко не споделяйте нещо, в случай че не ви питат. Никой не е задължен да разкрива картите си, в случай че не го желаят от него.
Водолей
Днес не оставайте длъжни на никого. Не давайте, само че и не искайте. Ако имате сметки за споразумяване - изчистете ги.
Риби
Днес не искайте повече от себе си, само че и от другите. Оставете нещата такива, какви то са. Вечерта отделете време за изкуство и занимания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР