Звездата от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е казал на

...
Звездата от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е казал на
Коментари Харесай

Вътре в плана на Джовани Перниче да се възстанови след драматичното излизане от BBC Strictly Come Dancing

Звездата от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е споделил на околните си, че ще бъде оневинен за всяко непозволено деяние на фона на обвиняванията за държанието му по време на подготовка сесии на шоуто на BBC.

Поведението на 33-годишната професионална танцьорка беше сложено под въпрос предходната година от звездата от Шерлок Аманда Абингтън, която напусна шоуто през октомври. И скоро по-късно тя съобщи, че е била диагностицирана с леко посттравматично стресово разстройство от времето си в шоуто с Джовани.

Според известията, двойката се е сбила, до момента в който са упражнявали за концертите онлайн. Но в този момент Джовани, който също е прочут като Джио, сподели на другари, че има лични доказателства, с цел да се отбрани и да отбрани репутацията си - макар че напусна шоуто по-рано тази седмица.

Докато Джовани остава неотстъпчив, обвиняванията са безпричинно, в този момент се оповестява, че BBC е почнало следствие против танцовата звезда, откакто други двама някогашни танцови сътрудници, о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР