ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Цялото внимание преди квалификацията за Indianapolis 500

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Цялото внимание преди квалификацията за Indianapolis 500
Коментари Харесай

Отбор Penske в светлината на прожекторите, докато се подготвя за състезание за Indy 500 pole, а Ларсън е сериозен съперник

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Цялото внимание преди квалификацията за Indianapolis 500 е ориентирано непосредствено към Team Penske.

Не тъй като Йозеф Нюгардън е защитаващият победител в надпреварата. Или тъй като Уил Пауър и Скот Маклафлин бяха бързи през цялата седмица. Или тъй като притежателят на тима Роджър Пенске, който също има поредицата и Indianapolis Motor Speedway, се надява, че един от тях ще може да реализира неговото рекордно удължено 20-о пътешестване до победната лента.

Това е поради дългата сянка, хвърлена от скандал с измами в Сейнт Питърсбърг, Флорида, който последва Отбор Пенске до Brickyard. Това е традиция на „ бързия петък “ за Team Penske да открие деня със събитие за среща на тима, водено от президента на тима и конюшнята на водачите на Penske.

Но беше променено тази година и най-много изява на спонсор. В края на краищата Тим Синдрик е един от четиримата чиновници, отстранени от Penske, тъй като IndyCar откри, че тимът има незаконен програмен продукт и на трите коли при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР