Овен Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се

...
Овен Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 май: 3 зодии ще си скубят косите днес

Овен
Ден за обич и творчество. Ако можете, посветете се на тези две неща, ще се чувствате просто идеално. Не изпускайте шанса, увлечени в приказки и никому ненужни достижения. Докажете се посредством отношението си, посредством любовта, която давате.

Телец
Посветете този ден на фамилията и дома си. Не забравяйте да отделите и малко време единствено за себе си. Отговорете си на някои простички въпроси - кой съм аз, къде отивам, за какво съм тук. Ще видите, че отговорите на простите въпроси са най-трудни, само че най-разширяващи.

Близнаци
От значително значение ще са срещите и диалозите с други хора. Организирайте нещата за идващите дни и помнете какво сте дали обещание. И бъдете практични, не вършете неща, които другите могат сами да си свършат.

Рак
Ден да обмислите връзките си с материалния свят. Днес ще ви е елементарно да откривате методите и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате хубостта към себе си, насладете се на уханията на открито, на приятното глезене напразно, има толкоз доста неща, които могат да ви покажат сетивата, усетете ги.

Лъв
Ще мислите постепенно и умерено. Днес движещата ви мощ ще са желанието за улеснения, разкош и пари. Лесно би ви стимулирал някой, който обещае да ви обезпечи някое от трите, а най-добре и трите. Ако ще се продавате, дано да е на добра цена.

Дева
Сутринта ще се отдадете на инерцията от през вчерашния ден и даже може да сте малко мързеливи, само че следобяд нещата ще се трансформират значително. Бъдете подготвени!

Везни
Приятелски срещи на открито, на зелено, на пролетно, в радостни мемоари и искрящи очаквания. Красив и въодушевяващ ден, помислете какво желаете да си пожелаете, скрийте го в сърцето си и почакайте Новолунието на следващия ден по обяд, с цел да го изречете.

Скорпион
Забравете грешките! Забравете за неуспехите! Забравете за всичко, с изключение на за това което ще вършиме през днешния ден и го направете! Днес е вашият ден.

Стрелец
Откриване на едно безпределно себе си, на личните си безкрайни благоприятни условия. Вие можете да бъдете всичко това, единствено си повярвайте. Ден да повярвате в себе си и да размахате крила.

Козирог
Не се обвинявайте за грешките, не търсете отговорни. Приемете всичко като един урок, като една крачка по пътя към по-съвърешното и по-доброто Аз. Обичайте себе си, с цел да обичате и света.

Водолей
Желанието ви да диктувате ситуацията не постоянно среща позитивен отклик в лицето на индивида против вас, пробвайте да бъдете малко по-отстъпчиви и доста по-състрадателни.

Риби
Ще сте изключително придирчиви във връзка с чистотата. Не се учудвайте, в случай че близките се нервират от желанието ви да въведете ред, прекалявате и с условията, и със заповедния звук. Може би е време да говорите малко по-тихо, с цел да позволите да се чуе гласът на сърцето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР