Овен Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. В

...
Овен Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. В
Коментари Харесай

Хороскоп: Успехи и неочаквани предложения

Овен

Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. В професионален проект надали ще имате някакви задръжки, а персоналните връзки може да са в най-благоприятния си тип. Голяма е вероятността да измененията характера на своя връзка на следващия ден освен това по два изцяло противоположни метода. Емоцията ви пречи да работите интензивно. Ще прекарате вечерта на прелестно място.

Телец

При мнозина от Телците може да се приказва за прочут застои в деловата сфера, който към този момент провокира безпокойства у тези, които са ангажирани в бизнеса. Възможни са освен спорове, само че и други непредсказуеми последствия. Подходящ ден за диалози “на високо ниво ”. Желанието ви да се видите с съответен човек ще се удовлетвори, несъмнено по ваша самодейност. Внимавайте да не зародят неразбирателства както с индивида до вас, по този начин и в връзките с приятелите или с хората от екипа ви.

Близнаци

Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша изгода и интерес, ще притегли удобната случайност в любовта и персоналните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Имайте поради обаче, че, в случай че става дума за нещо огромно, ще би трябвало да се заредите с самообладание, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято. Светът е вашето огледало, в случай че му се усмихвате, и той ще ви се усмихва, в случай че му се мръщите, и той ще ви се мръщи. Неочаквано е допустимо да ви предложат нещо, на което се надявате от много време. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте потребни привички, спазвайте уравновесен режим.

Рак

Периодът е белязан с галактическата сила, заради което би трябвало да сте по-внимателни в общуването, изключително с обичания човек. Склонността ви към секрети и скрити неща може да ви докара до неловки обстановки и някои недоразумения. Ако въпреки всичко се захванете с трудоемки задания и установите, че ще ви е мъчно да се справите, то потърсете помощ. Това ви подтиква да насочите силата си в положителна тенденция. Ще се наложи да се справите с много трудности на следващия ден, само че това ще ви бъде единствено от изгода.

Лъв

През неделя е допустимо да попаднете в проблематична обстановка в партньорските си взаимоотношения – добре ще е да я избегнете. В утрешния ден ви чакат нови оферти.Не бързайте да инвестирате получените пари. Ако е належащо, може да проведете диалог с индивида до себе си, както и да се погрижите дружно да усетите прочувствен комфорт. Утре може да пътувате – сами или с индивида до себе си, както и да обърнете по-голямо внимание на връзките, които поддържате. Разговорите няма да ви донесат триумф, в случай че сте ги уговорили за утрешния ден.

Дева

Възможностите ви за прогрес и облаги са изразителни, само че нуждата от метаморфоза в някакво направление към момента е настояща за мнозина и следва да я осъществите. Не отлагайте безпределно, с цел да не закъснеете. Опитайте се да приложите някакво ексцентрично решение, само че бъдете внимателни. А без тях несъмнено ще ви би трябвало много време, с цел да се справите. Процесът ще е натоварен и под напрежение. Обърнете по-голямо внимание на индивида до себе си.

Везни

Един от сериозните дни за месеца, в който наклонността към разногласия, кавги и неразбории доближава връхната си точка. Утрешният ден ще е предопределен за срещи и контакти. За наслада минимум паники ще ви основават околните, което си е добра вест.Всичко това ще ви накара да потърсите компанията на другари, с които да разпуснете. Утрешният ден не е подобаващ за прекомерно дейна връзка. Моментът е подобаващ за нови и желани инициативи.

Скорпион

С напредването на утрешния ден ще се чувствате все по-сигурни в себе си. Починете си и потърсете приятни за тялото и душата ви занимания, уединението ще ви помогне да намерите решение на въпроси, които ви тормозят. Скритите ви врагове ще работят по този начин, само че вие ще ги видигте от надалеч. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви оказва помощ и поддържа. Утре вечер си починете добре, заобиколени от обичаните ви хора.

Стрелец

Помнете, че основната дума на интервала е „ независимост “, тъй че голословна ревнивост и всеки опит за задушаване на индивида до вас или по отношение на вас може да провокира бурна реакция. Уговорете провеждането на настоятелен диалози. Отношенията ви с близките може да са малко по-емоционални от нормално. Ярко дейни сте за деловата си реализация, ще се заемете и с отстраняването на пречещи фактори, само че постигането на мечтаните резултати надали ще осъществите в цялост. Следете по какъв начин се развиват връзките ви.

Козирог

Не рискувайте с инициативи, а завършете започнатото. Можете да се доверите на собствен непосредствен, който има задоволително опит в активността, която ви интересува. Подвластни сте на проблеми, на интриги, поради неумение да признаете лични си неточности, които затрудняват приближаването ви към задачата. Избягвайте да влизате в конфликтни обстановки в екипа, в който се намирате. Личните ви задания не са доста през утрешния ден, което за някои от Козирозите е добре пристигнало.

Водолей

Утре ще имате късмет да се разкриете пред различен човек и да изпитате същинска фамилиарност с него. Посветете свободното време на обичания човек. Предстои ви динамична и забавна седмица, за това в този момент се насладете на заслуженият си капацитет. Направете изчерпателен разбор на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не иронизирайте събеседниците си, в случай че доловите техни неточности или липса на познания по обсъжданите въпроси.

Риби

Бъдете по-критични към себе си. Търсите разнообразни способи за осъществяване на уговорките си в дълготраен проект и не е изключено скоро да се похвалите с сходно достижение. Среща, която от много време уговаряте, ще бъде отсрочена или няма да оправдае упованията ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Може да обмислите разновидности за идните през идващия месец празници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР