Lenovo ще представи няколко нови телефона Motorola на конференция за

...
Lenovo ще представи няколко нови телефона Motorola на конференция за
Коментари Харесай

Moto S50 Neo ще бъде първият в света телефон с 4-годишна гаранция

Lenovo ще показа няколко нови телефона Motorola на конференция за показване на нови артикули в Китай на 25-ти юни. Брандът към този момент удостовери, че ще покаже Razr 50, Razr 50 Ultra и Moto S50 Neo. Като популяризира актуалната обява, компанията удостовери, че S50 Neo ще се предлага с 4-годишна гаранция.

Впечатляващо е, че Moto S50 Neo ще бъде първият смарт телефон в света, който ще предлага 4-годишна гаранция. Според дребния шрифт на промоционалния афиш тази гаранция включва общоприета 1-годишна гаранция и безвъзмездна 3-годишна удължена гаранция.

Преди това някои модели на Xiaomi, OnePlus, Lenovo и други предлагаха 2-годишна гаранция, а сериите 20 и 21 на Meizu предоставяха 3-годишна гаранция по време на специфичните промоции. Въпреки това Motorola S50 Neo задава нов стандарт в промишлеността със своята 4-годишна гаранция.

Конкретните детайлности за това по какъв начин да се възползвате от удължената гаранция за смарт телефона Moto S50 Neo към момента не са разкрити от компанията. Тази обширна гаранция има за цел да облекчи терзанията на потребителите, като в профил всички проблеми в границите на 4-годишния интервал, като по този метод обезпечи на потребителите нехайно прилагане. Според известията на международния пазар S50 Neo ще бъде ребрандиран като Moto G85 5G. Малко евентуално е G85 да дойде с 4-годишна гаранция.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР