Култов гаф на Емрах Стораро се превръща в гореща тема

...
Култов гаф на Емрах Стораро се превръща в гореща тема
Коментари Харесай

Култов гаф на Емрах Стораро се превръща в гореща тема по света

Култов гаф на Емрах Стораро се трансформира в гореща тематика по света.

Целувката, която младият артист лепна в народен ефир на своята партньорка Веси в " Денсинг старс " разяри мнозина дами у нас и в чужбина. Причината - Емрах прави дейности, които не са разрешени от партньорката му. Един тип полов тормоз.

Случката се разигра в " Денсинг старс ". В едно от предаванията Емрах и партньорката му би трябвало да имитират целувка. Вместо това артистът в действителност целува танцьорката Веси. Впоследствие Емрах хлътна по партньорката си и показа какъв брой се е трансформирал, с цел да бъде харесан от нея. " Веси промени напълно живота ми. Научи ме да пребивавам по различен метод ", сподели Емрах на последния лайв на " Денсинг старс ", когато той и чаровната Веси получиха минимален зрителски избор и напуснаха вечно шоуто, пише  " България Днес ".

" Никога не би трябвало да целуваш без единодушието на колегата. Представете си по какъв начин ще се почувствате, в случай че някой на улицата ви допре по непристоен метод или ви целуне? Какво, в случай че това момиче е вашата майка, сестра, щерка или близка другарка? Ще бъдете ли окей, в случай че някой мъж не почита нейните граници? " Споделя разярена англичанка по клипче, в което се вижда какви ги прави Стораро-младши. Подобни са мненията на доста други дами от Европа и Америка.

С тях не са съгласни в Латинска Америка.

" Тя е в неточност! Той просто е желал да направи благ жест ", " Момичето е проблематично " са част от мненията на испански, които упрекват, че нацелуваната Веси е прекомерно студена. Явно Емрах е по усета на девойките в Южна Америка и по тази причина те го пазят.

Кубрат Пулев също си имаше проблеми поради целувка в ефир.След боксов мач против румънеца Богдан Дину, който завоюва, Кобрата награби обилната кореспондентка Джени Суши и й отвъртя един целуфан. Понеже това се случи в Щатите, боксовите права на Пулев бяха спрени, а той отиде на съд. В последна сметка нашенецът се размина леко. Спортната комисия на щата Калифорния лиши лиценза на Пулев за 6 месеца, санкция от 2500 $ и прекосяване на курс за предварителна защита против полови похищения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР