Овен – Денят е благоприятен да го прекарате у дома,

...
Овен – Денят е благоприятен да го прекарате у дома,
Коментари Харесай

Лъвове, днес денят е идеален за почивка у дома!

Овен – Денят е удобен да го прекарате вкъщи, за фамилно обмисляне, за разискване на битовите проблеми. Подходящо е за духовни практики. Има възможност да зародят затруднения в връзките ви, по тази причина бъдете търпеливи и сдържани.

Телец – Много добре ще ви се отрази уединението. Една хубава отмора ще ви зареди с нови сили. Старайте се да запазите хармонията в връзките си. Ако не внимавате е допустимо да зародят разногласия, които могат да прераснат в нещо по-сериозно.

Близнаци – Днес може да почувствате лек дискомфорт, само че е добре да помните, че смехът и позитивните страсти са най-хубавото лекарство против всичко. Добре е да си почивате повече, да прекарате денят, в случай че желаете с близки и другари.

Рак – Днес още веднъж сте склонни да поставите фамилията, дома, бита, околните преди всичко. Необходимо е да се даде ход на домашните преобразования и промени. Някои представители на знака ги чакат приятни изненади.

Лъв – Идеален ден за отмора вкъщи, диалог с близки, забавни занимания. По-добре е да не тръгвате да пазарувате, тъй като в този момент сте склонни към разсипничество, може да похарчите доста пари за неща, за които отлично бихте могли да минете без тях.

Дева – Днес се предлага да отделете особено внимание на здравето си, изключително в случай че последните дни е трябвало да работите интензивно. В персоналния ви живот в този момент имате стабилността, за която от дълго време мечтаете.

Везни – Бъдете деликатни този ден. Старайте се да останете спокойни и не приемайте нещата по-сериозно, в сравнение с заслужват. Не позволявайте на мимолетните страсти да надвиват над здравия разсъдък.

Скорпион –Възможно е да се чувствате предизвикани от други хора. Не се поддавайте на отрицателни страсти. Днес прекомерно буйното реагиране ще бъде прекомерно рисково за вас. Опитайте се да се самоконтролирате.

Стрелец – Има възможност да се появят условия, които да попречват набелязаните проекти за деня. Ще деянията интензивност в домашните каузи. Ако усетите, че се заражда спор с околните, бъдете сдържани и не раздухвайте огъня.

Козирог – Добре е да бъдете практични. Отървете се от ненужните неща, внесете непорочност и ред в персоналното си пространство и във вашите каузи. Хубаво е да се ръководите в през днешния ден от правилото на здравия нарцисизъм и самоуверено да поставите персоналните си потребности преди всичко.

Водолей – За някои представители на знака денят ще бъде прочувствено под напрежение. Днес нервната ви система е застрашена от срив. Причината за това може да бъде непрекъснат стрес, насъбрана отмалялост и липса на сън или пък напълно друго нещо.

Риби – Денят е подобаващ повече за отмора, а не за дейни дейности, само че вие сте решени да свършите куп належащи неща. Намерете време, което да посветите и на себе си, за приятни занимания или срещи с близки другари.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР