ов инцидент е претърпял 15-годишеният пловдивчанин, нападнат от ултраси. Приятели

...
ов инцидент е претърпял 15-годишеният пловдивчанин, нападнат от ултраси. Приятели
Коментари Харесай

Съблякоха фен на Ботев

ов случай е претърпял 15-годишеният пловдивчанин, атакуван от ултраси. „ Приятели ” са му нанесоха побой, обвинявайки го, че е дал фланелката си на фенове „ без пердах ”, оповестява TrafficNews.

Припомняме, че момчето от Спортното учебно заведение беше нападнато от четирима ултраси, които го заплашили с похищение и му съблекли фанелката, която била с надписа на футболен клуб " Ботев ". Нападението е станало в понеделник следобяд на бул. " Шести септември ", на спирката пред Спортното учебно заведение. 

Момчето с букви К. К. чакал рейс дружно със свои съученици, когато към него се доближили 4 момчета със суичъри и качулки и почнали да го дърпат към спряла наоколо кола. Заплашвали го, че ще го качат вътре, а по-късно го предиздвикали да си смъкна фенската фанелка. След като го оставили гол до кръста, те се качили в автомобила и изчезнали. 

По-късно бащата на момчето е подал сигнал в полицията и във Второ районно е почнало следствие на случая. Ден по-късно нападателите са разкрити от служителите на реда от районното и арестувани. В ареста са отведени 16-годишният Кристиян К. и 19- годишният Никола Г. Срещу тях са повдигнати обвинявания са нападението. Другите двама също са открити, разпитани и освободени. Кристиян и Никола имат  предходни престъпни прояви за аналогични закононарушения. Младежите от фенклуба на Локомотив, а двама от тях упражнявали бокс в боксовия клуб  - " Лаута Арми ". 

За страдание обаче нещата не свършват дотук. Ден по-късно момчето претърпя нов призрачен сън. Нападнато е от почитатели на обичания си клуб „ Ботев ”, които са и негови „ другари ”. Те му нанасят много съществени удари в региона на краката, гърба и главата. След случилото се момчето е потърсило лекарска помощ и има издадено здравно.

В момента потърпевшият се възвръща. Той е играч по лека атлетика. Съучениците му го разказват като учтив и неконфликтен. През 2019 година той стана вице републикански първенец в зала Асикс сцена - София лека атлетика (скок дължина). През април му следва републиканско съревнование и се готви за него. Треньорите му оказват помощ да не помни случилото се.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР