Идеологът на Величие казва това във видео, в което призовава

...
Идеологът на Величие казва това във видео, в което призовава
Коментари Харесай

Започнаха да се жалват: Заплашили Ивелин Михайлов да го унищожат физически до две седмици

Идеологът на " Величие " споделя това във видео, в което приканва повече хора да се включат в събора " Ново начало " в " Исторически парк " в село Неофит Рилски
" Щом на мен може да ми бъде казано, че в случай че не се съглася с хора, които споделят какво би трябвало да се прави - тези, които ръководят страната, ще бъда погубен физически до две седмици, помислете си какво значи това за всеки един човек " - това споделя в свое видео идеологът на партия " Възраждане " Ивелин Михайлов.

Той прави включване във Фейсбук групата " Исторически парк " по отношение на идния на следващия ден събор  " Ново начало ", като приканва повече хора да се включат, с цел да могат да противостоят на това да бъдат съборени. 

" Тук би трябвало да се съберем 100 000 индивида, колкото може повече ", споделя Михайлов, акцентирайки, че концепцията на събора не била " да се яде, да се пие и да има музика ": 

" Щом на мен може да ми бъде казано, че в случай че не се съглася с хора, които споделят какво би трябвало да се прави - тези, които ръководят страната, ще бъда погубен физически до две седмици, помислете си какво значи това за всеки един човек. Нашата мощ е в заедността, силата ни е в многото, по тази причина са съборите. Съборът " Ново начало " е мястото, където да покажем нашата заедност. Когато ние сме доста, те не могат да ни съборят в никакъв случай ".



Събитието, за което приказва Михайлов, се организира на 22 и 23 юни и е оповестено като Средновековен събор, пресъздаващ материалната и духовна просвета на старобългарската (езическа и православна) цивилизация, държавните обичаи на Първото българско царство и на Балканите. Съборът се организира всяка година на територията на " Исторически парк ", който в уеб страницата на парка е разказан като " самобитен " Музей на живата история ". Организатори на събора са " Исторически парк " АД и Българска школа за старинни войнски изкуства " Величие ", откъдето идва и името на партията, изненадала политолози и социолози с влизането си в Народното събрание. 

Билетите за визитата на събора тази година костват 20 лв. за възрастен и 10 за деца и пенсионери.

Вчера Николай Марков от " Величие " пък изясни закъснението си в първия ден на 50-ото Народно събрание с диалози, в които бил изнудван със запис на Ивелин Михайлов партията им да поддържа кандидатурата за ръководител на Народно събрание на най-голямата парламентарна мощ, както и държавно управление. 

" Водих диалози с контактни лица от съответни политически сили. Не мога да ви кажа с кои хора, тъй като не желая ", сподели Марков пред публицисти, като добави единствено, че ставало въпрос за три политически сили. По думите му на срещата били показани компромати за Михайлов, като не ставало въпрос за пари, " а за персонални неща ".

" Компроматът е компромат не тъй като е същински, а тъй като компрометира даден човек ", отвърна Марков на въпрос дали записът е достоверен. На въпрос дали може да се разграничи от съидейника си, Николай Марков съобщи:  " Няма от кое място да " отлюспвам " господин Михайлов, той не е заместник-председател на партията, не взе участие в управителното тяло, нито по някакъв метод има връзка с ръководството на тази партия ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР