Отстраняването на този тумор на статуквото, който се оказа доста

...
Отстраняването на този тумор на статуквото, който се оказа доста
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Да се отстрани злокачественият тумор на статуквото изисква време

„ Отстраняването на този израстък на статуквото, който се оказа много недоброкачествен в последните 12 години , изисква време. “ Това съобщи пред БНР Станислав Балабанов, лидер на листите на „ ИТН “ в Перник и Пазарджик.
В предаването „ Преди всички “ Балабанов изрази разбиране, че хората ще изразят „ уместно присъдата си на идния избор “.

По отношение на партиите на статуквото ще бъдем поредни в дейностите си, имаме потребност това статукво да бъде отстранено, уточни Станислав Балабанов.

„ От дебатите по националните медии не излезе безусловно нищо, а всички се нагледахме на един сеир, от който страним “, разяснява Станислав Балабанов, запитан дали Има Такъв Народ ще взе участие в идните диспути по време на предизборната акция, откакто не се включи в предходната за изборите на 4 април.

Има Такъв Народ продължава като тим с ясната цел - на 11 юли да се събудим по друг метод, добави той.

Лицата, упоменати и посочени с пръст в закона „ Магнитски “ оттук насетне няма по какъв начин да вършат естествен бизнес, означи още Балабанов.

Твърденията, че Изборния кодекс е в полза на президента, че ЦИК е в полза на президента тотално издишат , счита Станислав Балабанов.

Той дефинира патриотичната коалиция на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Воля “ като „ сватбарска дружинка, която се сплоти само поради икономическия си интерес “.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР