Столични полицаи задържаха двама мъже, при два отделни случая, направили

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, при два отделни случая, направили
Коментари Харесай

Двама арестувани в София заради опит за подкуп на полицаи

С толични служители на реда задържаха двама мъже, при два обособени случая, създали опит с рушвет да избегнат по-нататъшни наказания, откакто били спрени за инспекция, оповестиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Едната обстановка е зародила в четвъртък вечер, когато 32-годишен мъж е бил спрян за инспекция на бул. " Симеоновско шосе " в София. В него униформените намерили две пликчета с растителна маса.

Мъжът подхвърлил две банкноти по 100 лв. до полицейската кола за да избегне глоба . След това побягнал като извадил и револвер. С цел преодоляване на обстановката, в случай че мъжът направи опит да стреля с револвера си, служителите на реда произвели изстрели със служебното си оръжие. След това мъжът е задържан, като е открито, че има криминалистически регистрации.

При другия случай, още веднъж в четвъртък, отзовали се на сигнал, служители на реда, забелязали подозрително държание на мъж. Те му поискали персоналните документи, само че вместо персоналната карта, 59-годишният мъж подал на служителите на реда банкнота от 50 лв.. Последвало задържането му, а информация в регистрите посочила, че той е престъпно проявен.

През февруари общо четирима полицейски чиновници бяха арестувани, откакто поискали и получили рушвет в размер на 800 лв. от спрян за инспекция лидер на моторно транспортно средство.

Видеото е архивно:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР