Отслабването се превръща в индустрия за милиони. На пазара се

...
Отслабването се превръща в индустрия за милиони. На пазара се
Коментари Харесай

Съвети за отслабване, които наистина действат

Отслабването се трансформира в промишленост за милиони. На пазара се появяват разнообразни добавки, лекарства и чайове, които дават обещание отличен и бърз резултат. А в пътя към мечтаното тяло доста хора са склонни на всевъзможни нелогични или рискови дейности, които постоянно имат дребен или никакъв резултат. През годините обаче учени и диетолози съумяха да открият, че в реалност има избрани стъпки, които подкрепят отслабването. Кои са те препоръките за намаляване, настоящи в действителност?

Пийте вода

Това не е факсимиле. Пиенето на вода, изключително преди хранене, може да направи чудеса с фигурата ви. Тя забързва метаболизма и ви поддържа сити. По този метод автоматизирано ще приемате по-малко калории, а посредством честото уриниране ще изхвърлите токсините.

Яжте яйца за закуска

 яйцата за закуска подкрепят отслабването

Приемате освен белтъците, а цялото яйце, тъй като по-голямата част от протеина и от цялата магия на яйцето се съдържа в жълтъка. Проучвания са потвърдили, че в случай че ядете такава закуска вместо нормалните овесени ядки или пълнозърнести артикули ще ограничите калориите и ще потиснете апетита си.

Пийте кафе

Кофеинът в него съдържа доста мощни антиоксиданти, които изхвърлят токсините от тялото ни. Освен това кафето забързва метаболизма и подкрепя горенето на калории.

Ограничете добавената захар

Тя е най-големият камшик в актуалната диета. Проблемът с нея е даже по-голям, тъй като множеството хора одобряват от нея доста повече от нужното. Четете етикетите – даже здравословните храни я съдържат.

Намалете рафинираните въглехидрати

Това значи бяло брашно, паста от пшенично брашно, бял самун. Тя усилва равнищата на кръвна захар, което води до апетит, а това води до банкет на още повече въглехидрати. Заменете тези артикули с пълнозърнести.

Бройте калориите си

 броенето на калории оказва помощ за намаляване

Досадно е, само че само по този метод ще съумеете да добиете ясна визия какво консумирате и в какви количества.

Носете в себе си здравословна храна

Важно е в чантата или в автомобила си постоянно да имате нещо здравословно за ядене. В дома си също. По този метод, когато внезапно огладнеете, ще имате нискокалорична опция.

Тренирайте

Важно е и кардиото, и повдигането на тежести. Аеробните извършения ще подкрепят горенето на калории, а тежестите ще оказват помощ и за отслабването, и за извайването на тялото ви.

Яжте повече фибри

Най-добрият метод за това са плодовете и зеленчуците. Те са засищащи и цялостни с фибри, което подкрепя отслабването.

Не забравяйте протеина

Той е най-важният макронутриент за намаляване. Диетата, богата на белтъчини, забързва метаболизма зашеметяващо доста. Освен това протеините понижават желанието за бързи въглехидрати и са съществена храна за мускулите ни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР