Отново пожар на бившата циркова площадка във Варна. Изгоряха дървени

...
Отново пожар на бившата циркова площадка във Варна. Изгоряха дървени
Коментари Харесай

Бившата циркова площадка във Варна горя трети път за две седмици

Отново пожар на някогашната циркова площадка във Варна. Изгоряха дървени бараки, няма потърпевши хора. Това е третият случай в региона на цирковата площадка за последните две седмици.

Сигналът за пожара е подаден през днешния ден малко след 14 часа. В гасенето му се включиха няколко автомобила на Пожарна сигурност, а регионът беше отцепен от полиция. Заради гъстия пушек за към час беше затруднено придвижването на коли по бул. " Сливница ".

Бараките са изоставени от години. Теренът, на който се намират, е държавна благосъстоятелност. Предстои на мястото да бъде издигната новата Съдебна палата във Варна. Хора, които живеят в региона, допускат, че палежите са умишлени за по-бързо почистване на изоставените бараки. Според тях е чист шанс, че огънят не е трансферирал пътя към близката бензиностанция, тъй като тогава сигурно щеше да има и жертви.

Все още обаче не са ясни аргументите, довели до случая. Първо ще бъдат прегледани записите от камерите в региона. Резултатите ще станат ясни най- рано в средата на новата седмица.

Текст: Мариана Малева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР