Летният туристически сезон в България е официално открит. Това стана

...
Летният туристически сезон в България е официално открит. Това стана
Коментари Харесай

В Несебър откриха летния туристически сезон

Летният туристически сезон в България е публично открит. Това стана довечера на алегорична гала пред старинните врати на града на ЮНЕСКО Несебър. Началото на Лято 2024 разгласи президентът Румен Радев, дружно с министъра на туризма Евтим Милошев, кметът на Несебър и министри от служебния кабинет.



" Аз съм уверен, че тази година ние ще спазим традициите както тук в Несебър, по този начин и на всички места по българското Черноморие и ще оправдаем упованията на нашите посетители. Искам да се обърна с думи на признателност към всички представители на месната власт и туристически отрасъл, които макар последните сложни години за целия свят, поставят големи усиля България да отстоява своето име на първокласна и сигурна туристическа дестинация ", сподели президентът Румен Радев.

Очакванията са за устойчиво и несъмнено лято, наситено с положителни страсти, за всички които са избрали българското Черноморие, сподели министърът на туризма Евтим Милошев. И добави, че упованията са за 10% повече туристи по отношение на предковидната 2019 година



фотоси: БГНЕС


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР