Отново напрежение по нашите пътища, заради тежкия летен трафик.Горящ камион

...
Отново напрежение по нашите пътища, заради тежкия летен трафик.Горящ камион
Коментари Харесай

Драма на АМ Хемус! Къде затвориха пътя

Отново напрежение по нашите пътища, поради тежкия летен трафик.

Горящ камион затвори сектор от автомагистрала " Хемус " край Девня, а 7 произшествия, множеството от които верижни, блокираха придвижването по автомагистрала " Тракия " и пътя към Южното Черноморие в Бургаска област.
-->
Сигналът за случая на Автомагистрала " Хемус ", който е станал в региона сред отбивката за Повеляново и Девня, е подаден малко преди 12 часа.

По информация на очевидци водачът на камиона е съумял да излезе незасегнат, само че по пътното платно в посока София има разлято масло и пламъците са обхванали всички три ленти до мантинелата. Движението е спряно, като трафикът се пренасочва по остарелия път през Девня.

В същото време четири верижни произшествия затрудняват придвижването по автомагистрала " Тракия " в региона на Община Камено, а други 3 са станали на изходите на Бургас към Варна и Созопол, както и в региона на отбивката за парк " Росенец ", заяви за Dir.bg представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева. 

Пътят от Бургас към Созопол бе блокиран в продължение на близо час. Във всички сектори с произшествия има големи тапи. Няма потърпевши, верижните сблъсъци са единствено с материални вреди. Най-вероятните аргументи за тях са неспазена отдалеченост и несъобразена с пътната конюнктура скорост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР