Отново фалшива реклама за лекарства и хранителни добавки се разпоротранява

...
Отново фалшива реклама за лекарства и хранителни добавки се разпоротранява
Коментари Харесай

Поредна измама в мрежата с името на известен лекар

Отново подправена реклама за медикаменти и хранителни добавки се разпоротранява в интернет с имената на известни лица от медицината у нас. Медикаментите дават обещание резултат до 2 седмици, по-добър от обичайните медикаменти, които изписват лекарите. Един от продуктите, който се популяризира с името на проф. Александър Оскар, са “магически очни капки ”.
Прочетете още
“Преди две седмици самичък попаднах на информация, касаеща вълшебен очни капки, които оказват помощ на възрастните хора  да не се оперират ”, описа в ефира на Нова проф. Оскар. Веднага споделя погрешната информация в профилите в обществените мрежи. 

Преди дни има и втори случай, в който името му е забъркано в рекламата на различен артикул. Твърди се, че проф. Оскар е изобретил добавка, която оказва помощ на хората да прогледнат в границите на две седмици.

“Това е една корист с моето име, персоналните ми данни и доверието на хората в мен ”, сподели лекарят. “Макар и хранителна добавка тя може да е доста рискова, крие риск за здравето на хората. Трябва да сме доста деликатни, когато се доверяваш на информация, касаеща нашето здраве, изключително реклама в интернет ”, предизвестява той. Неговият рекомендация е постоянно да се допитваме до лекуващите лекари и да купуваме медицински артикули от аптеките. 

По думите на проф. Александър Оскар сръбски публицисти са създали следствие по тематиката. Оказва се, че това е цяла мрежа от артикули, които се популяризират най-вече на Балканите. 

Прокуратурата у нас е предала случая на отдел “Киберактивност ” към ГДБОП. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР