Отношенията на САЩ и Северна Корея са много интересни. Те

...
Отношенията на САЩ и Северна Корея са много интересни. Те
Коментари Харесай

Соломон Паси установи: Русофилството у нас е колос на дървени крака

" Отношенията на Съединени американски щати и Северна Корея са доста забавни. Те са на ПР против ПР. Ким Чен Ун сподели, че желае да приказва с него като с еднакъв - добър ход. Тръмп прави ексцентрични ходове, които различен не се е осмелил да направи. Той желае да унищожи статуквото и да стартира отначало. С дипломация могат да се създадат доста повече неща, в сравнение с с оръжие. " Това разяснява в студиото на бТВ някогашният външен министър Соломон Паси.

" От 2007-ма година предлагаме хелзинкски развой за демократизация на Северна Корея. Европейския съюз обаче абдикира от ролята си. ", изясни той.

Темата със абсурда, който се разгоря при визитата на патриарх Кирил у нас, Соломон Паси разяснява по този начин: " Руския патриарх седи доста високо в йерархията на сигурността в страната. Това, което сподели президентът, че е пристигнал като патриарх, а си е тръгнал като политик е доста тъкмо. За следващ път се удря пестник от Русия на България, която я има за другарска. Изказването на патриарх Кирил беше мощен удар. Доказа се, че по този начин нареченото русофилството е исполин на дървени крайници, което няма основи. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР