Отношенията между и ЕС продължават да деградират не по вина

...
Отношенията между и ЕС продължават да деградират не по вина
Коментари Харесай

Лавров: Отношенията с ЕС деградират не по вина на Москва

Отношенията сред и Европейски Съюз не престават да деградират не по виновност на Москва, съобщи съветският министър на външните работи Сергай Лавров, оповестява РИА Новост.
В изявлението си към участниците във форума „ Потсдамски срещи ” той акцентира, че европейският бизнес продължава да търпи съществени загуби.
 Лавров: Русия е заинтригувана Гърция и Турция да вземат решение проблемите си посредством разговор Лавров: Русия е заинтригувана Гърция и Турция да вземат решение проблемите си посредством разговор
Всички проблеми, които съществуват през днешния ден в връзките сред Гърция и Турция, би трябвало да бъдат позволени посредством директен разговор. Това съобщи в п...
„ През последните години връзките сред Русия и Европейския съюз не престават да деградират и то не по наша виновност. За страдание, сътрудниците от Европейски Съюз в устрема си да си обезпечат едностранно преимущество за сметка на други, направиха непредвидлив избор в интерес на логиката „ стопанин – плебей ”, в интерес на архаичните геополитически игри с „ нулева облага ”, в интерес на основаването на нови разграничителни линии ”, сподели министърът, представен от БГНЕС.
Това включва поддръжката на антиконституционния въоръжен прелом в Украйна, въвеждане на едностранни противозаконни наказания против Русия, унищожаването на многостепенната система за разговор Москва – Европейски Съюз.
В резултат на това европейският континент се сблъска с огромна рецесия на доверието, а европейският бизнес, в това число и немският, търпят съществени загуби, съобщи Сергей Лавров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР