Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават,

...
Отношенията между Алекс и Дани Петканови за пореден път потвърждават,
Коментари Харесай

Петканови пак разделени? Пак ли шавливата Алекс е причината?

Отношенията сред Алекс и Дани Петканови за следващ път удостоверяват, че са почтени за сапунен сериал. Двамата ту се събират, ту се разделят, а " персонално пространство " от дълго време не дефинира връзките им, тъй като всичко се споделя в обществените мрежи.

Май двамата още веднъж са в обтегнати връзки, за което подсказа още при започване на годината Лудия кореспондент в профила си. Освен това двойката не се е показвала от много време дружно - от месец и половина, а преди, както знаем, бяха тъкмо противоположното.



" Красива си, само че очите ти излъчват горест ", пишат почитатели под последните фотоси на Алекс, а тя признава, че има проблеми от персонално естество, само че не конкретизира защо тъкмо става въпрос.

" В момента диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително ", разяснява Дани Петканов, а от излиянията му стана ясно, че е изпаднал в меланхолия и се пробва да осмисли съществуването си по някакъв метод. Поради тази причина е почнал и благотворителна акция – през идващите 12 месеца той ще подарява 10% от рекламните си възнаграждения за добра идея.

Припомняме, че предходната година по същото време звездната двойка още веднъж бе пред бракоразвод, като след откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това потискало самочувствието му на мъж.



Дългокраката хубавица работи като модел и инфлуенсър, от което натрупа и тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, откакто се омъжи в шоуто " ВИП Брадър ", тъй като преди този момент въобще не беше толкоз търсена.

От друга страна, Даниел упреквал жена си, че е работохоличка, че не отхвърля професионални оферти. По думите му тя трябвало да отсява най-стойностните предложения. Риалити звездата в действителност популяризира всичко – от памперси до наргилета. „ Моделството е до време! Няма да съм постоянно млада и красива. Ако в този момент не работя, то по кое време?! ”, оправдава се Александра.

Миналата година съпрузите посещавали фамилен терапевт, с цел да се опитат да изгладят несъгласията, само че безрезултатно. Така стигнали до извода, че е е най-добре да се разделят. Александра желала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък не се чувствал задоволен нито в фамилните си връзки, нито в работата си, написа таблоидът " Уикенд ".



По всичко проличава, че манекенката и бащата на сина ѝ не могат да се схванат и да реализират консенсус. Запознати издават, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, а напрежението посред им можело да се разреже с нож. Дали обаче ще се стигне до формален бракоразвод още не е ясно. Възможно е двойката да премисли решението си, както се е случвало и в предишното.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР