Откриха мъртъв съпруга на евродепутата Франческа Донато - Анджело Онорато.

...
Откриха мъртъв съпруга на евродепутата Франческа Донато - Анджело Онорато.
Коментари Харесай

Откриха мъртъв съпруга на евродепутат

Откриха мъртъв брачна половинка на евродепутата Франческа Донато - Анджело Онорато. Тялото е открито в личната му кола в Палермо, а полицията дефинира случая като тайнствен.

Разследващите разполагат с видеозаписи от камери за наблюдаване, само че те би трябвало да разберат дали мъжът е умрял от естествена гибел, или се е самоубил.

От записите на камерите, които не са доста ясни, се вижда, че колата е паркирана в мъртва зона, само че не е видян нито един евентуално обвинен за убийството на Анджело. Джипът, който е бил паркиран на едва претрупан сектор от пътя, е бил в мъртвата зона на две камери за наблюдаване.

Кадрите демонстрират, че нито едно транспортно средство не е спряло покрай Range Rover-а на Анджело и че всички транспортни средства, които са записани да минават в тази посока, са били отвън момента на мистериозната гибел. Единственият вид е нападателят да се измъкне, като се е качил на двуметрова стена, граничеща с автомагистралата, и по този начин да избегне снимането. Прокуратурата назначи аутопсия за изясняване на аргументите за гибелта на мъжа, за който по последни данни се допуска, че се е заушил.

Според италианските медии е изтекла информация къде е бил Онорато в деня на гибелта си - имал е бизнес среща с мъж в Палермо. Освен това медиите оповестяват, че той е имал разногласия с някои длъжници.

Разследващите изслушаха евродепутата и щерка ѝ Каролина, които откриха безжизненото тяло на мъжа. Анджело бил на път за обяд и когато жена му и щерка му се пробвали да се свържат с него несполучливо. Те наблюдавали телефона му и го намерили на необичайно място в колата с подложен колан и вратовръзка на врата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според доктор по правосъдна медицина гибелта е настъпила вследствие на задушаване, само че към момента не е ясно дали става въпрос за ликвидиране или самоубийство.

Според Франческа Донато брачният партньор ѝ " в никакъв случай не би се самоубил ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР