Открих журналистика за себе си още като ученичка, завърших Българска

...
Открих журналистика за себе си още като ученичка, завърших Българска
Коментари Харесай

Мая Щърбанова в "От другата страна на радиото"

" Открих публицистика за себе си още като ученичка , приключих " Българска лингвистика " в Софийския университет, а по-късно направих и магистратура по " Журналистика ", като тогава влязох в телевизионно- и радиостудио ", описа в рубриката " От другата страна на радиото " Мая Щърбанова, сътрудник на БНР Добрич.
" Всичко в работата ми на сътрудник ми е забавно, само че това е доста виновна работа, тъй като локалните проблеми са и постоянно доста натоварващи " , сподели още Щърбанова в предаването " Хоризонт за вас ".

От 5 до 14 години тя се занимава извънредно интензивно в Добрич с художествена гимнастика.

" Обожавам спорта. Аз се занимавам и с парапланеризъм. Запали ме брат ми. Имам собствен независим полет, само че след това се отдръпнах, тъй като той беше доста разпален, не желаех родителите ни да се опасяват и за двете си деца... ", сподели Щърбанова.

 Личен списък

Тя също по този начин плува, кара ски.

" Измервам щастието с времето прекарано под водата, над водата и във въздуха ...

Този екстремизъм го нося в себе си. Но пък имам две деца - на 17 щерка и наследник на 14 години и нося отговорност за тях. Много обичаме да сме дружно в планината ", описа Мая Щърбанова.

Мая има награди за поредност от репортажи в " Хоризонт за вас ", свързани с отчуждени къщи на няколко фамилии и техните проблеми.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР