Открай време хората се опитват не само да спечелят пари

...
Открай време хората се опитват не само да спечелят пари
Коментари Харесай

Ритуал за привличане на пари с монета

Открай време хората се пробват освен да завоюват пари с труд, само че и да привлекат благосъстояние с разнообразни ритуали. Пари при пари отиват е максима, известна на всеки. Затова монетите са едно от най-често употребяваните средства в ритуалите за привличане на пари.

Ритуал със сол и монета за привличане на пари

Може би най-простият от тях е този със сол и монети. Този обред за замогване е много остарял и към момента се предлага, тъй като е един от най-простите. Нужни са 3 монети, които би трябвало да се измият добре, с цел да се пречистят от насъбраната в тях непозната сила, след това да се слагат в съда, в който се държи солта.

Голяма солница е изцяло задоволително. Отгоре се изсипва сол, която може да бъде както готварска, по този начин и морска и се назовава парите да се множат като солта в солницата. Ефектът се следи след няколко дни.

Талисман с монета за привличане на пари

Друг елементарен способ за привличане на пари е домашно изработен амулет с монета. Прави се с влакна от някаква материя - вълнена или памучна, само че безусловно зелена. Малка монета се увива в нишките, тъй че да се оплете в тях. После върху талисмана се капва етерично масло, най-добре евкалиптово, каквото се намира във всяка аптека, и талисманът се окачва някъде на входната врата. Този амулет споделят, че притегля финансови триумфи към дома.

Монета на лунна светлина

Много прочут и практикуван е ритуалът с монета, сложена в портфейл и оставена да пренощува на лунна светлина. Парите в портфейла ще се умножат с намиране на по-добре платена работа, реализиране на добра договорка или други способи за печелене на пари. Добре е да се направи преди финансови интервенции.

Други елементарни ритуали за пари се съдържат в следните препоръки:

- Намерена на улицата монета е добре да се постави вкъщи под килима. Тя се смята за щастлива и е самобитен амулет. Не бива обаче да се взима монета, открита на кръстопът;

 Ритуал за привличане на пари с монета

- Портфейлът не трябва да бъде празен, даже за малко време, това е на беднотия. Затова е добре да се постави в него монета, която в никакъв случай не се пуска в послание и постоянно основава положение на претовареност с пари;

- Монета-талисман, която се носи на висулка на врата, вградена е в накит на ръката, в някакво друго украшение или различен тип амулет, е процедура, позната от дълго време. Добре е тази монета да бъде остаряла, като да вземем за пример подарък от възрастен родственик, който се предава през поколенията. Такъв амулет е изключително мощен, тъй като носи заряда на позитивната сила, вложена от близкия човек.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР