Откакто Xiaomi обяви навлизането си в автомобилната индустрия, очакванията нарастват

...
Откакто Xiaomi обяви навлизането си в автомобилната индустрия, очакванията нарастват
Коментари Харесай

Първата кола на Xiaomi ще дебютира следващата година

Откакто Xiaomi разгласи навлизането си в автомобилната промишленост, упованията нарастват както измежду специалистите в промишлеността, по този начин и измежду потребителите. Първият модел автомобил на Xiaomi беше обект на интерес и последните отчети демонстрират доста развиване.

Според CNMO снабдител, участващ в плана, ценообразуването за първия модел автомобил на Xiaomi е финализирано.

FAW (Fuwei Automotive Parts Co.), основана в Чанчун, удостовери дейното си ангажиране с автомобилния план на Xiaomi и разкри, че няколко от дъщерните сдружения на компанията са се включили към екипа на Xiaomi за закупуване на коли. Това развиване демонстрира забележителен прогрес в съдействието сред Xiaomi и неговите снабдители.

Изтичане на информация в обществените мрежи, предполагащо начална цена от 149 900 юана (20 777 долара) за колата на Xiaomi, провокира полемики. Въпреки това Уанг Хуа, началник на връзките с обществеността на Xiaomi, разясни, че тази информация не е вярна.

През май тази година Лу Уейбинг, сътрудник и президент на Xiaomi, показа, че автомобилният план се развива безпрепятствено и е навлязъл в стадий на ускорено развиване. Колата беше видяна да се тества в снега с създателя Лей Джун през януари тази година.

Тази година са планувани още повече летни и зимни проби. Според проекта автомобилът Xiaomi би трябвало да бъде публично пуснат на пазара през първата половина на 2024 година

Xiaomi Group неотдавна разгласява своя финансов доклад за първото тримесечие на 2023 година, който включва актуализации за новаторските бизнеси на компанията, в това число и за електрически транспортни средства. Въпреки понижението на общите доходи в съпоставяне със същия интервал на 2022 година, чистата облага на компанията означи доста нарастване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР