“Откакто участвам в “Откраднат живот”, хората ме спират по улицата

...
“Откакто участвам в “Откраднат живот”, хората ме спират по улицата
Коментари Харесай

Димо: Хората ме спират, за да ми разкажат за здравословните си проблеми

“Откакто вземам участие в “Откраднат живот”, хората ме стопират по улицата и стартират да ми описват за своите заболявания или за техни прекарвания със здравната система, които ние сме посочили в сериала. Казват ми какъв брой правилно представяме нещата”, показа Димо Алексиев пред Лора Крумова в "Събуди се ".

“Действителността в лечебните заведения е много по-брутална, в сравнение с в сериал”, счита артистът, който показа някои от своите прекарвания с лекари.

Морални въпроси и решаващи избори ще направяляват героите в новите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло " тази седмица, по NOVA.



Д-р Хинова ще опита да се възвърне след тежката загуба на детето и опцията да стане майка. Разговор с доктор Стилянова ще ѝ подскаже, че има и различен метод, а опцията за сурогатно майчинство ще се трансформира в основен въпрос за бъдещето ѝ.

Сестра Жекова ще се окаже в центъра на любовна история. Нейният почитател обаче бързо ще се дискредитира, пристъпвайки значими правила. Доцент Банков ще облече хокейния екип, с цел да направи едно дете щастливо и един другар – горделив татко. Петър Захариев ще се завърне към лекарската си процедура с готовност да прекрачи операционната допустимо най-скоро.

Какво решение ще вземе доктор Хинова? Ще успее ли доцент Захариев да се завъне сполучливо към лекарската си процедура и дали казусът с ръката ще се окаже дефинитивно позволен? – феновете ще схванат от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР