Откакто се превърна в най-известния ерген в България, интересът към

...
Откакто се превърна в най-известния ерген в България, интересът към
Коментари Харесай

Ергенът направи бомбастично признание за приятелката си, вижте коя всъщност е тя

Откакто се трансформира в най-известния ерген в България, ползата към персоналния живот на Виктор Стоянов е под непрекъснат контрол от страна на почитателките му. За страдание на доста от тях обаче, той наскоро призна, че сърцето му е заето и малко след фотосите на предаването, е разкрил любовта. Дълго време криеше коя е дамата на сърцето му и се оказа, че тя напълно не е от претендентките, които видяхме по малкия екран.

Още в края на пролетта в мрежата изтече информация, че новата обич на Виктор е травъл блогърката Мария Тарашманова, която тотално се отличава от дамите, които се надпреварваха за Стоянов в "Ергенът ". Тя освен няма корекции по себе си и не обича да носи грим, а залага изцяло на естествената си хубост и се гордее с метода, по който наподобява.

И въпреки нито един от двамата нито да потвърждаваше, нито пък да отхвърляше слуховете, те се оказаха безспорна истина. Първото доказателство за околните им отношение бе обява на Мария - фотография от къса екскурзия с другари, измежду които ясно се виждаше Виктор. Но и потвърждението от негова страна не се забави. Това се случи през вчерашния ден, когато той показа малко видео като стори в Инстаграм, в което повърхностно насочи камерата към Мария и я назова "моята дама ".

Поводът да разгласява клипчето бе фактът, че той е бил облечен в блестящо жълта тениска, което по никакъв начин не го карало да се усеща удобно, само че го направил, с цел да бъде в звук с роклята на Мария. На какви ли жертви не сме способни в името на любовта...

 виктор стоянов  мария тарашманова

Виктор призна, че единствената причина да облече дреха в този бляскав цвят била с обичаната му да наподобяват еднообразно. Това е първият път, в който Стоянов публично показа Тарашманова като своя половинка и явно двамата към този момент по никакъв начин не крият връзката си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР