Откакто се помня всеки следващ избор е най-важен за България.

...
Откакто се помня всеки следващ избор е най-важен за България.
Коментари Харесай

Николай Милчев: Демокрацията престава да бъде демокрация, когато стане само процедура

Откакто се помня всеки идващ избор е най-съществен за България. В тази дълготрайност и в тази значимост аз от ден на ден си задавам въпроса дали в действителност са най-важните или са най-важните за водачите и за тези хора, които вземат участие в тях. Всеки избор за президент, за народен представител, за хубост, за приятел в живота е най-важният и съдбовният, само че на мен към този момент ми идва допълнително когато се приказва, че тези избори са най-важните. Това разяснява поетът Николай Милчев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Аз нощес чух нещо доста обезпокоително от един от водачите на " ИТН ". Сякаш апропо Тошко Йорданов загатна, че евентуално и идващият парламент ще е временен, той го сподели умерено, само че и като нещо, което е напълно естествено да се случи. Аз си помислих докога може да продължи това с тези доста значими избори. Преди време един мой шеф ми сподели следното: Демокрацията престава да бъде народна власт, когато се трансформира единствено в процедура ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР