Откакто през 2010-а Уилям Уорд запознава Елза Патаки и Крис

...
Откакто през 2010-а Уилям Уорд запознава Елза Патаки и Крис
Коментари Харесай

Елза Патаки и Крис Хемсуърт са един за друг!

Откакто през 2010-а Уилям Уорд среща Елза Патаки и Крис Хемсуърт , двамата са неразделни. И в случай че би трябвало да съберем любовта им в една дума, тя би била „ спонтанност “ – телефонните диалози доста бързо прерастват в освен това. Още на третия месец отпътуват за отмора на остров Сумба в Индонезия и напълно непредвидено... се женят! Семействата им са с тях, тъй че виждат това като още по-добра опция, без ненужно обмисляне и грижи.

Елза е по-голяма със 7 години, само че това несъмнено няма значение нито за нея, нито за Крис:

„ От първия път, в който се срещнахме, просто имаше смисъл. Тя е занимателна. Обича да излиза на открито и има възприятие за комизъм... “

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on Jul 18, 2018 at 1:49pm PDT

 

Веднага след сватбата испанската актриса е подготвена да остави кариерата на назад във времето и да сътвори семейство, само че тогава Крис е прекомерно млад и в действителност занапред предстоят едни от най-хубавите му години, по тази причина продължава с усилената работа – единствено няколко месеца по-късно той става знаменит поради ролята си на Тор.

Елза е почитателка на „ Отмъстителите “ още от младеж, а най-интересното е, че когато е на 15, татуира на ръката си признака на Тор, без да знае, че един ден мъжът до нея ще изиграе точно неговата роля в продукция на Marvel... Просто орис! Освен това, двамата са татуирали първите букви от имената си на пръстите под брачните халки.

През 2012-а се ражда първото им дете Индиа Роуз, 2 години по-късно се появяват и близнаците Саша и Тристан. Оттогава двойката се пробва да откри баланс сред фамилията и отговорностите, съгласно Крис е имало и интервали, в които просто не са успявали...

„ Съпругата ми и аз се влюбихме, имахме деца, не се виждахме изключително за няколко години, след това още веднъж се влюбихме. Веднъж щом имаш деца, всеки инстинкт и всеки миг от времето ти е употребяван от това. Нямате нищо за вас двамата... “

А пред Елън Дедженеръс споделя, че когато се карат, което е доста рядко, Елза като типична испанка стартира да приказва на майчиния си език, оставяйки го да се чуди какво тъкмо му споделя.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on Jul 18, 2018 at 2:15pm PDT

 

Днес двойката и трите им деца живеят в родната на Крис Австралия, а в този момент следва да се реалокират и в новото си имение, което строят от 3 години покрай град Байрън Бей. Новият им дом има шест спални, фитнес зала, стая за игри, сауна и 50-метров басейн на покрива. Очевидно е време още повече да се отдадат един на различен... и то напълно справедливо.

 
Джеси Джей и Чанинг Тейтъм: Потайните
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР