Откакто човекът е станал разумен и е започнал да планира

...
Откакто човекът е станал разумен и е започнал да планира
Коментари Харесай

Какво е хюман дизайн?

Откакто индивидът е станал рационален и е почнал да възнамерява живота си в някаква вероятност, той се стреми да извлече най-хубавото за себе си и това е натурален порив.

Но защото животът е цялост от голям брой условия, независещи единствено от нашата воля и дейности, а и от външни фактори, неподдаващи се на надзор, триумфът доста постоянно е мираж.

За да подхранват човешките очаквания за сполучлив излаз от всяка житейска обстановка, голям брой гурута сътвориха всевъзможни учения по какъв начин човек да бъде сполучлив и да живее по най-хубавия за него метод и тези внушения се показват като скъп опит, насъбран от хората през хилядолетията.

Хюман дизайн манифестира себе си като обучение, пристигнало на света, с цел да ни достави с информация и инструментариум, които да ни бъдат от изгода, с цел да изживеем по-добре и по-пълноценно живота си в динамичния свят, който обитаваме, реализирайки по най-хубав метод личния си житейски план.

Човешкият субект е отворен към света в близост, възприема избрани стандарти, насадени от общуването с другите, образованието и възпитанието, а това му пречи в доста случаи да взима решенията, които в действителност желае, и те фактически са положителни за него.

Дефиниция на хюман дизайн

 Типове в хюман дизайн

Под названието хюман дизайн се крие следващото модерно обучение, което желае да ни убеди, че може да ни научи по какъв начин да живеем живота си по най-благоприятния за нас метод, заобикаляйки нуждата да си задаваме въпроси за това дали сме постъпили вярно, тъй като можем да овладеем изкуството на живота посредством хюман дизайн.

Хюман дизайн се показва като есенция на най-ценното от античните и модерни познания, включващи науките за придвижването на небесните тела и тяхното влияние върху индивида, системата на чакрите, Кабала, китайските антични науки за индивида и модерни постижения на човешката мисъл като физика, биохомията, генетиката. Така хюман дизайн се прокламира като нова и на качествено по-високо равнище система за самопознание, взимане на решения и осъзнаване на същността на света, в който живеем.

В основата на хюман дизайн лежи убеждението, че целият ни живот зависи от решенията, които взимаме, и познаването на това обучение ще ни помогне да стигнем до тези от тях, които ще работят за нас, тъй като са взети в единодушие със личните ни визии, а не под напора на наложени стандарти. Този метод ще бъде гаранция, че животът ни ще тече без опозиция от страна на външната среда, а всеки субект ще успее да осъществя капацитета си и да извърши своята задача в живота, тъй като залага на престижа на личния си вътрешен мир и работи по отношение на него.

Според хюман дизайн животът значи да бъдем самите себе си във всеки миг и да вършим това, за което сме родени, а не това, което се чака или изисква от нас. Действайки против личната си природа, човек самичък основава пречките по пътя си, а превъзмогването им е мъчно или невероятно.

Лична хюман дизайн графика-бодиграф

Ако познаваме механизма, по който сме устроени, ще бъдем в положение да взимаме най-хубавите решения за себе си. Можем да стигнем до това познание посредством персоналния си бодиграф - нашата хюман дизайн графика.

Какво съставлява хюман дизайн графиката?

 Хюман дизайн Снимка: myhumandesign.com

Графиката на тялото се получава на основата на рождените ни данни - дата, място и час на раждане и в тях са заложени персоналните ни благоприятни условия. Чрез бодиграфа можем да разберем какви са те и по какъв начин да ги проявим.

Бодиграфът съдържа 9 центъра, които при свързване могат да образуват 36 канала. Те наподобяват друго при всеки човек, тъй като зависят от позициите на небесните тела. Така комбинациите на процедура са неограничени.

Дори когато двама индивида са в една и съща обстановка, на едно и също място при всеки от тях вариацията е единствена и неповторима. Хюман дизайн желае да ни убеди, че когато пътуваме в метрото заран, всеки от пасажерите има опция да изживее по друг метод този момент и той не се припокрива с мига на никой различен, който се намира в този миг в същата обстановка.

Хюман дизайн ни учи, че процесът на връщане към себе си, на разбиране, че изживяваме всеки момент по несравним метод, ще ни накара да обикнем себе си повече, а това ще ни даде подтик за отхвърлим рестриктивните мерки, които си постановяваме, и да изживеем достоверно пътуването в стеснен смисъл - като събитие и в най-широк - като пътешестване в живота.

Типове в хюман дизайн

Системата хюман дизайн дефинира 4 съществени вида и те дефинират метода, по който реагираме на протичащото ни се в живота. Това е нашата тактика съгласно терминологията на учението. Винаги когато проектите ни са се осъществявали елементарно, без трудности, това се е случвало, тъй като са били в естетика с персоналната ни тактика. Тези видове са тясно свързани с аурата, която всеки обособен човек има.

Тип генератор и манифестиращ генератор

Така наречените генератори обгръщат съвсем 70 % от хората на планетата, т.е. това е господстващият вид. Тяхната тактика се състои в изчакването, без значение дали става въпрос за подобаваща работа, човек, място, обстановка и други. Това са строителите на живота. С аурата си те придърпват всичко към себе си. Влагайки силата си в подобаващи действия, те изпитват наслаждение.

Ако решат да се впуснат към някое предизвикателство, най-вероятно ще ги посрещне противодействие и това ще ги разочарова. Това е позицията на изчакващия и откликващ на предоставената опция.

Манифестиращият генератор се отличава от генератора по това, че по-бързо и решително прави своя избор.

Тип прожектор

Стратегията на този топ най-кратко може да се дефинира като изчакващ покана. Това са хора с проникваща аура. Те имат характерни способности и качества, които се демонстрират, в случай че бъдат видяни от близките. Те имат способността да насочват силата на другите в вярна посока, тъй като добре я разпознават.

Те доближават триумф, когато бъдат поканени да се включат и им бъде дадена опция да се проявят. Ако сами вземат самодейността, най-често не реализират триумф и остават разочаровани.

Тип манифестор

 Какво е хюман дизайн?

Стратегията на този вид е да осведоми близките за желанията си, преди да премине към деяние. Той има отблъскваща аура и това му оказва помощ да отстранява трудностите по пътя си.

Този вид хора се стремят към успокоение, усещат се добре сами и са доста самостоятелни. Не се усещат добре при опити за надзор и постоянно не са разбрани от близките.

Тип рефлектор

Стратегията на този вид е да изчака един цялостен лунен цикъл, изравен се от 29, 5 дни, с цел да вземе значимо решение. Според аурата си той е тестващият вид, който непрестанно опипва към себе си, ревизира, само че без да задържи нищо.

Хората от този вид са лунарни създания, които избират изненадата на новите открития. Те обаче най-често са разочаровани от света, тъй като наблюдавайки го, откриват несправедливите неща в него. Не им харесва и неговата еднаквост, която намират за скучна.

За тези хора най-важно е мястото, на което се намират. Отдават му огромно значение, тъй като то е значимо за тях. Ако попаднат на вярното място и на верните хора могат да бъдат доста потребни както за себе си, по този начин и за света.

Ако всеки познава добре своя вид и работи съгласно него, той ще бъде в оптималната степен потребен за себе си и другите, а светът няма да му оказва опозиция и да му основава спънки, защото е част от цялото естетика, съществуваща в него. Хюман дизайн желае да внуши на всеки да опознае своя вид и да бъде съгласно него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР