Отивайки на първа среща, най-често се фокусираме върху външния си

...
Отивайки на първа среща, най-често се фокусираме върху външния си
Коментари Харесай

Красотата не е най-важното: 7 неща, които най-често мъжете запомнят при първа среща

Отивайки на първа среща, най-често се фокусираме върху външния си тип - прическа, тоалет, грим.

И несъмнено те имат значение, само че в този момент ще ви споделим няколко много значими други аспекти, които апропо въздействат на това дали тази среща ще бъде първата или последната.

Ето ги и 7-те неща, които Той наложително ще забележи на първа среща:

Очите

Проучванията демонстрират, че мъжете обръщат на първо място внимание не на гърдите или дупето на момичето, а на очите. При това не на умелия грим, а на изражението на лицето като цяло. Какви страсти предавате с очите си? Ако една жена излъчва благополучие и убеденост, това се отразява в очите. И, несъмнено, вял или мъждив тип не прибавя точки за прелест. Срамежливо гледане настрана или към пода също няма да остави положително усещане. Погледнете непосредствено и намерено новия си прочут. Е, внимавайте несъмнено да не го зяпате. Не всеки може да издържи погледа на властна държанка или мощна вълшебница. Като цяло бъдете деликатни, в противоположен случай „ омагьосването “ просто ще се провали, без даже да е почнало.



Усмивката

Цветът на косата не е толкоз значим, господата избират освен русокоски. Но без значение дали имате светли или тъмни къдрици, главното нещо е усмивката. Разбира се, никой не изисква от вас да се усмихвате от самото начало. Но понякога зарадвайте мъжа с откровена усмивка, смейте се на шегите му, разкажете нещо смешно и вие. Не бъдете прекомерно съществени на първата среща и не насочвайте диалога към дълбините на философията на битието. Все отново първата среща не е за това. Трябва всичко да е леко и умерено.

Стойката

Може да имате неповторими гърди, изключителни бедра и изящна талия. Но в случай че все пак стоите прегърбени, уви, надали мъжът ще може да ги оцени. Жените с наклонени плещи и закривен гръбнак наподобяват... нещастни, като че ли тежестта на миналите години ги притиска. За това, в случай че смятате, че имате този проблем, наложително поработете върху него.



Гласът

Чували ли сте израза, че дамата обича с ушите си? Всъщност любовта към избрани тембри на гласовете не е непозната и на мощния пол. Някои си падат по висок момичешки глас, който звучи като сребърно звънче. Други са подготвени да хвърлят всичко в краката на дама с невисок алт. Във всеки случай това е въпрос на усет. Никой обаче няма да оцени ужасяваща дикция. И сигурно не би трябвало да мърморите безшумно под носа си или внезапно да повишавате или понижавате тона си, напомняйки на неприятна театрална актриса. Всичко това може да отблъсне събеседника, който просто не схваща какво казвате.

Ароматът

Естествените аромати на тялото не могат да бъдат подценени, изключително на първа среща. И тук няма значение кой парфюм и коя марка употребявате, както и какъв брой е безценен той. Спазвайте правилото за сдържаност и не изливайте половин флакон върху себе си едновременно. Твърде мощната миризма на ванилия, сандалово дърво, роза, иланг-иланг или кедър, ще отблъсне мъжа.



Емоционалното положение

Въпреки обстоятелството, че мъжете не са толкоз чувствителни като нежния пол, те елементарно се виждат прочувственото положение на дамите. Така че, в случай че не сте в положително въодушевление, по-добре отменете срещата. Агресивната, изтощена дама не е най-приятният събеседник, тъй че срещата с нея може да е последната. Внесете нотка позитивизъм на първата среща, говорете за това, което в действителност ви прави щастливи. Създайте позитивен прочувствен декор и в това време се поинтересувайте от ползите на мъжа.

Умереност във всичко

Не забравяйте, че умереността не е равна на досада. Това значи, че сте намерили своята златна среда, в която изглеждате доста хармонично. Не вярвайте на мъжете, те виждат, че сте подстригали косата си, боядисали или сте създали други промени. Всеки представител на мощния пол ще разграничи супермини от елементарна къса пола. Като цяло, в случай че нормално не се обличате извънредно предизвикателно, тогава не би трябвало да вършиме това и на първа среща.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР