Oтиването на Борисов при Ердоган - отегчения домакин, показва колко

...
Oтиването на Борисов при Ердоган - отегчения домакин, показва колко
Коментари Харесай

Осман Октай: Борисов е изплашен и отчаян за бъдещето си

" Oтиването на Борисов при Ердоган - отегчения хазаин, демонстрира какъв брой е уплашен и обезверен за бъдещето си и прави неточност след неточност тук в акцията ". Това съобщи някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи, през днешния ден политически анализатор - Осман Октай.

Той бе посетител в предаването " Денят с В. Дремджиев ", излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Разкритията на служебното държавно управление изненадаха мафиотските кръгове и те са настръхнали на всички места - строителната, здравната мафия, всички браншове за корупция и източване ", добави Октай.

" Борисов знае, че в случай че макар впрегнатия цялостен мафиотски запас на изборите не успее да саботира новия парламент, то всички бухалки, които обслужват него и ъндърграунда, ще бъдат отнети. Затова тези избори са исторически за България - те идват година откакто младежите излязоха на митинги. И по тази причина, в случай че има над 60% интензивност, партиите на смяната ще бъдат още по-силни и ще могат да приготвят президентските избори ", съобщи още политическият анализатор.

" Цялата сила на мафията ще бъде ориентирана към това Радев да не успее да бъде определен още на първия тур (б.р. на президентските избори). Това ще постави завършек на опитите ни за смяна и ще стартираме от нулата ", счита той.

Целия диалог сред Веселин Дремджиев и Осман Октай можете да видите във видеото:



Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР