Отговорите на прокуратурата до комисията LIBE на Европейския парламент показват

...
Отговорите на прокуратурата до комисията LIBE на Европейския парламент показват
Коментари Харесай

Нашата родина не е Гешев, България не е Борисов, България не е мафията |

Отговорите на прокуратурата до комисията LIBE на Европейския парламент демонстрират двойния стандарт на прокуратурата в България. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, който дружно с евродепутата от обединяването Радан Кънев и протестиращи българи се включи онлайн пред Европейския парламент.

Днес в Екологичен потенциал следва полемика, на която фокусът ще е сривът на правовата страна и демокрацията у нас. 

Според Иванов от отговорите се схваща, че прокуратурата е почнала следствие на скандалните записи с гласа, който мощно прилича този на премиера Борисов и че е провела следствени дейности по така наречен " къща в Барселона ".

" Когато става дума за следствие във връзка с съперници на властта, прокуратурата се съобразявала с публичен интерес и разгласява материали, свързани с следствието. Когато става дума за следствие на Борисов, те се правят в загадка. А те се правят в загадка, с цел да могат да бъдат смачкани и замазани под килима, тъй че отговорите на прокуратурата сами по себе си илюстрират скандалния двоен стандарт на прокуратурата ", сподели Иванов.

Според него медиите на властта ще се опитат да изясняват по какъв начин в Екологичен потенциал българи говорели против България.

" Нашата татковина не е Гешев, България не е Борисов ", сподели още Иванов.

Ето и цялото изказване на водача на Да, България пред Екологичен потенциал:



 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР